Uutinen
15.3.2022 11.39

Rullaan mahtuu koko maailma! -tapahtumaviikolla tutustutaan eri kulttuureihin

Rullaan mahtuu koko maailma! -tapahtumaviikolla Rullassa kuullaan monen kielisiä satuja, tutustutaan eri maiden kulttuureihin ja päästään nauttimaan basaaritunnelmasta. Tapahtumaviikkoa vietetään Rullassa 23.-27.3.2022 ja se on osa Suomen Punaisen Ristin Valtakunnallista Rasismin vastaista viikkoa. Rullaan ja tapahtumiin ovat tervetulleita ihan kaikki!

 

Tapahtumaviikko alkaa Rullassa keskiviikkona 23.3. MLL Tampereen osaston Koko Maailman Tarinateltalla, jossa kuullaan satuja eri kielillä klo 16.30 alkaen. Torstaina 24.3. on vuorossa Rullan Perhekerhon Basaari -tapahtuma klo 10-12, jonka aikana tutustaan eri maiden kulttuureihin, kuullaan musiikkia, maistellaan herkkuja sekä työpajaillaan teeman mukaisesti. Tapahtumaviikon lopuksi Kulttuuritalo Laikun Musiikkisalissa päästään ihastelemaan Unga Teaternin visuaalista ja leikkisää VIT-teatteriesitystä. Esityksessä Rynkel ja Lurvis asuvat valkoisessa maailmassa, jossa kaikki värit on kielletty, mutta eräänä päivänä taivaalta tipahtaa punainen muna, eikä mikään ole enää sen jälkeen entisensä. Esitys lauantaina 26.3. klo 13.

Suomen Punaisen Ristin valtakunnallisen Rasismin vastaisen viikon johtoajatus on, että jokaisella on oikeus tulla kohdelluksi yksilönä, eikä sen mukaan miltä ihminen näyttää, mikä on hänen etninen taustansa tai ihonvärinsä.

Tapahtumat ovat maksuttomia. Teatteriesitykseen ennakkoilmoittautuminen Rullan verkkosivujen kautta. Ilmoittautuminen avautuu ke 16.3. klo 14.

 

 

Teksti: Merja Kostamovaara
Jaa sosiaalisessa mediassa