Uutinen
7.3.2022 16.05

Tietoa suomeksi, englanniksi ja ukrainaksi: Kysymyksiä ja vastauksia Tampereen toimista Ukrainan sodasta kärsivien tueksi

Tampereen kaupungille on tullut paljon kysymyksiä huolestuneilta kuntalaisilta, jotka haluaisivat eri tavoin auttaa ja tukea ukrainalaisia sodan keskellä. Järkyttävät uutiset ja viestit tapahtumista ahdistavat kaiken ikäisiä ja tueksi etsitään tietoa sekä auttamisvinkkejä muun muassa kaupungin verkkosivuilta.

Olemme koonneet yhteen omalle sivulle valikkoon usein toistuvia kysymyksiä ja kaupungin asiantuntijoiden vastauksia. Ukraina-sivu löytyy sekä sekä suomeksi että englanniksi. Tietoja päivitetään tilanteen mukaan.

Sivun valikossa on joukko kysymyksiä ja klikkaamalla kysymystä saat esiin vastauksen.

Teksti: Raija Lindell
Jaa sosiaalisessa mediassa