Uutinen
1.2.2022 14.20

Galleria Vivi tarjoaa tilaa nuorten taiteelle

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden uusi näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9−29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille.

− Taidenäyttelytiloja pelkästään nuorille taiteilijoille ei oikeastaan Tampereella tai koko Suomessa ole muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Olemme Tampereen kaupungin nuorisopalveluissa halunneet kehittää nuorten kulttuurikeskuksen näyttelytoimintaa Galleria Vivin kautta siihen suuntaan, että omalta osaltamme tuemme nuorten taiteen näkyvyyttä ja sen kautta heidän äänensä kuulumista tässä yhteiskunnassa, kulttuurituottaja Piritta Brusi kertoo.

Galleria Vivin toiminta käynnistyy taiteilija Helmi Valtosen Tunne\mia -näyttelyllä. Näyttely tuo kävijöille koettavaksi melankolisia tyttöjä, suuria tunteita ja suloisia kaneja. Näyttely on avoinna 7.2.-10.3.2022 ma-pe klo 9.00-20.00.

Näyttelyhaku aukeaa

Galleria Vivin näyttelyhaku lukuvuodelle 2022−2023 on käynnissä 7.2.−31.3.2022. Hakijoina voivat olla yksittäiset nuoret, kaverukset tai kaveriporukat tai nuorten ryhmät. Hakija voi olla yksityishenkilö tai nuorten parissa toimintaa järjestävä taho esimerkiksi yhdistys, oppilaitos tai harrastustoimija.

Hakuohjeet

Teksti: Ilana Pantzar
Jaa sosiaalisessa mediassa