Uutinen
31.1.2022 08.28

Maauimalan kausikortin ennakkomyynti alkaa

Odotetun ja toivotun maauimalan kausikortin myynti alkaa kampanjahinnoin.

 

Tampereen maauimalaan on nyt mahdollista hankkia kausikortti tulevalle kaudelle. Ennakkokampanjan aikana 31.1.–28.2. kausikortin voi ostaa huomattavan huokeaan hintaan. Kausikortin saa vielä edullisesti kampanjahintaan 1.3.–30.4. välillä ostettuna, minkä jälkeen kortista veloitetaan hinnaston mukainen normaalihinta. Kausikortilla pääsee maauimalaan kerran päivässä ja siellä voi viettää aikaa vaikka joka päivä, sillä kausikortti on voimassa koko aukiolokauden 2022.

 

 

Kauden 2022 hinnasto ja kausikortin osto-ohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tampereenmaauimala . Ennakkomyynnissä kausikortin voi ostaa liikuntapalvelujen verkkokaupasta, liikuntapalvelujen asiakaspalvelusta sekä uimahalleilta, kun koronarajoitukset päättyvät ja uimahallit avautuvat jälleen.

 

Verkkokaupassa ennakkokausikortti myydään QR-koodillisena lippuna, joka ladataan rannekkeelle maauimalan kassalla kauden alkaessa.

 

Teksti: Satu Jarva
Jaa sosiaalisessa mediassa