Uutinen
7.10.2021 12.26

Rullassa tutkitaan ja leikitään Tuntupolulla!

Tuntuuko punainen väri lämpimältä sormen päissä? Tuleeko valkoisesta vilu? Tuntuuko sininen kangas märältä? Rullan näyttelytila muuttuu moniaistiseksi elämystilaksi vuoden viimeisessä näyttelyssä. Vauvoille ja taaperoille suunnatulla Tuntupolulla tutkitaan, tunnustellaan ja leikitään sydämen kyllyydestä! Näyttely avautuu torstaina 14.10. klo 9 Lastenkulttuurikeskus Rullassa.

Tuntupolku jakautuu neljään väritilaan, jotka ovat saaneet inspiraationsa vuodenajoista. Näyttely tarjoaa vauva- ja taaperoikäisille kokemuksia erilaisten pintojen, tuntujen, materiaalien ja värien parissa. Tuntupolun varrelta voi löytää mm. neulotun lumiukon, taiteilla keltaisen ilmapatjan päällä sekä leikkiä erilaisilla käsintehdyillä leluilla.

Monet aikuiselle tutut asiat ovat pienelle ihmiselle ihmeellisiä ja kiinnostavia. Näyttely luokin mahdollisuuden lapsen ja aikuisen vuorovaikutukselle, ja Tuntupolulla päästään mm. ryömimään, köllöttelemään, ihmettelemään ja leikkimään eri aistien kera. Tuntupolku on visuaalisesti kaunis tila, jonka taiteellisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Heli Arvilommi. Näyttelyn on tuottanut Vantaan lastenkulttuurikeskus Pessi.

Näyttely Rullassa 14.10.-12.12.2021.

Näyttely avoinna:
Ke 12-18
To-pe 9-14
La-su 10-16

 

Teksti: Merja Kostamovaara
Jaa sosiaalisessa mediassa