Uutinen
15.1.2021 13.43

Lastenkulttuurikeskus Rulla avoinna 15.1. alkaen

Rulla on jälleen avoinna 15.1. alkaen! Viranomaisohjeista johtuen suurin sallittu asiakasmäärä rajataan 9 henkilöön. Jotta kaikki halukkaat pääsevät vierailemaan Rullassa turvallisesti, vierailuaika rajataan 1 tuntiin / seurue. Vierailuaika varataan etukäteen puhelimitse. Lisätietoja sekä ohjeet ajanvaraukseen ja turvalliseen vierailuun löytyy Rullan nettisivuilla.

Rullan aukioloaikoina pääsee ihastelemaan Metsänpeitto-näyttelyä sekä osallistumaan työpajoihin. Lisäksi Rullan perhekerho ja taidetunnit alkavat jälleen! Tämän vuoden ensimmäinen perhekerho järjestetään ti 26.1. klo 9-10.30 ja taidetunti la 30.1. klo 9-10. Sekä perhekerhoon että taidetunnille on ennakkoilmoittautuminen Rullan nettisivujen kautta.

Vallitsevan epidemian takia Rullassa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä toiminnan aikana sekä tehostetaan siivousta. Työpajoissa vältetään välineiden, kuten askarteluvälineiden, yhteiskäyttöä ja puhdistamme ne aina, kun käyttäjät vaihtuvat.

Muutokset mahdollisia. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia pandemiaan liittyen ja tiedotamme muuttuvista tilanteista mahdollisimman pian.

Aukioloajat:
Ke 9–18
To-pe 9–14
La-su 10–16

Teksti: Merja Kostamovaara
Jaa sosiaalisessa mediassa