kuva

Tampere ja ympäristökunnat käynnistävät kuntakatselmuksen uusiutuvasta energiasta

21.09.2015 kello 10:02

Tampereen, Nokian, Lempäälän, Kangasalan ja Pirkkalan kunnat tekevät uudenlaista yhteistyötä syksyllä käynnistyvässä viiden kunnan yhteisessä Uusiutuvan energian -kuntakatselmuksessa. Hankkeen aloitustilaisuus on Museokeskus Vapriikin auditoriossa (Alaverstaanraitti 5, Tampere) 29.9.2015 kello 13.30–15.30. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki uusiutuvasta energiasta kiinnostuneet kuntalaiset, yritykset, oppilaitokset ja yhdistykset.

Katselmuksen tarkoituksena on laatia kuntien energiataseet, arvioida käytössä olevat uusiutuvat energiavarat ja kartoittaa uusia hyödyntämismahdollisuuksia niin yritystoiminnan, kuntien kuin loppukäyttäjien näkökulmista. Uusiutuvan energian tiimoilta tavoitellaan uutta elinvoimaa ja liiketoimintaa Pirkanmaalle. Yhteistyökumppanina selvitystyössä on Ramboll Finland Oy.

Tilaisuuteen toivotaan ennakkoilmoittautumisia 25.9. mennessä. Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevan linkin kautta.

» Ilmoittaudu Uusiutuvan energian kuntakatselmus -aloitusseminaariin 25.9.2015 mennessä

Tammikuussa 2016 tullaan järjestämään Energiatreffit, joka yhdistää uusiutuvasta energiasta kiinnostuneita elinkeinoelämän, maan- ja kiinteistönomistajien, tutkimusorganisaatioiden ja tuotekehittäjien sekä kuntien edustajia.

Hankkeen etenemisestä, tulevista tapahtumista ja osallistumismahdollisuuksista tiedotetaan uutiskirjeessä, jonka tilaajaksi voitte ilmoittautua alla olevan linkin kautta.

» Tilaa uutiskirje

Hankkeen yhteyshenkilöinä kunnittain ovat seuraavat henkilöt, Tampereen kaupunki: Elina Seppänen, Nokian kaupunki: Katriina Peltonen, Lempäälän kunta: Päivi Liejumäki, Kangasalan kunta: Kirsti Raulo ja Pirkkalan kunta: Ari Lounasranta.

Lisätietoja:

Projektiasiantuntija

Elina Seppänen
Tampereen kaupunki
Puhelin 040 800 7253
etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Ramboll Oy
yhteyshenkilö
Sini Kahilaniemi
sini.kahilaniemi(at)ramboll.fi
Puhelin 040 486 8072