kuva

Tonttihaussa tarjolla 131 omakotitonttia - osa tonteista myytävänä

24.09.2015 kello 09:11

Tampereen kaupungin omakotitonttien hakuaika on tänä syksynä 24.9. - 7.10. Haku on tavallista mittavampi: tontteja on tarjolla useasta kaupunginosasta yhteensä peräti 131 kappaletta. Vuokratontteja on haettavana Hervantajärveltä, Multisillasta, Vuoreksen Isokuusesta ja Kämmenniemestä sekä myytäviä tontteja Vuoreksen Isokuusesta, Kalkusta, Kaukajärveltä ja Tasanteelta. Tontteja on monen kokoisia: pienimmät ovat noin 550 neliömetriä ja isoimmat yli 1000 neliömetriä.

Osa tonteista myydään tarjouskilpailun perusteella ja osa kiinteällä hinnalla. Kiinteällä hinnalla myytävät tontit ovat tänä syksynä ensimmäistä kertaa kaikkien omatoimisesti rakentavien haettavissa ilman pisterajoja.

Vuokratontit sekä kiinteällä hinnalla myytävät tontit jaetaan arpomalla hakijoiden kesken. Vuokratonttien hakijoiden oikeus osallistua tonttiarvontaan ratkaistaan kolmen tekijän perusteella. Haussa otetaan huomioon, kuinka kauan hakijat hakuhetkellä ovat asuneet yhtäjaksoisesti Tampereella, perheen lasten syntymävuodet sekä puolisoiden yhteiset vuosiansiot. Arvontaan ei voi osallistua, jos hakijat ovat saaneet Tampereen kaupungin pientalotontin viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Tontteja haetaan sähköisesti. Tiedot tonteista ja hakuohjeet löytyvät internetistä osoitteesta www.tampere.fi/asuminenjarakentaminen/tontit. Haun aikana hakija voi tarvittaessa täydentää tai korjata hakemustaan.

Tontteja voi hakea myös täyttämällä perinteisen paperisen hakulomakkeen, ja tontteihin voi tutustua myös palvelupiste Frenckellissä (Frenckellinaukio 2 B), josta voi noutaa tonttien esitemateriaalin, hakuoppaan ja hakulomakkeet.

Tontit arvotaan 20.10.2015. Arvonnassa käytetään arvontaohjelmaa.

» Tontit

Lisätietoja

Apulaistonttipäällikkö
Aila Taura
Puhelin 050 351 8256