Tampereen Vesi
PL 487, Viinikankatu 42, 33101 Tampere, puh. 03 565 611 Palaute  
Tampereen Vesi
Ajankohtaista
Online-palvelu
Asiakkaalle
Palvelut ja toiminta
Materiaalipankki
Yhteystiedot
Usein kysyttyä
Kaupinojan vedenpuhdistuslaitos
Pirkanmaan keskuspuhdistamo
Tavase Oy
Tampere Water
Tammerfors Vatten

Vikailmoitukset ja häiriötiedotteet
Maksuton numero
0800 90 172 (24 h)
Veden jakelu, putkirikot ja viemäritukokset
Vedessä tilapäistä samentumista Villilän alueella to 28.5

Vesi on tilapäisesti samentunut Villilän alueella vesijohtotöiden takia tänään 28.5. Alueella huuhdellaan parhaillaan vesijohtoverkostoa.

28.5.2015 kello 14:08 Lue lisää...
Jätevesipumppaamoa saneerataan 28.5. Joselininniemessä

Tampereen Vesi saneeraa torstaina 28.5 Joselininniemen jätevesipumppaamon. Pumppaamo sijaitsee lähellä Pyynikin kesäteatteria. Paikalla on normaalista poikkeavaa autojen ja työkoneiden liikennettä. Työ valmistuu pääosin saman päivän aikana, perjantaina aamupäivällä tehdään vielä jonkin verran tasaustöitä.

27.5.2015 kello 13:46 Lue lisää...
Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksella ylläpitokäyttö torstaina 28.5

Tampereen Vesi saneeraa Kaupinojan vedenpuhdistuslaitosta, joka toimii vedentuotannon varalaitoksena. Varalaitoksen ylläpitokäyttö toteutetaan torstaina 28.5 iltapäivällä. Talousvettä johdetaan puhdistuslaitokselta Kaupin vesitorniin ja sieltä edelleen vesijohtoverkostoon. Veden virtaussuunnan muutos saattaa aiheuttaa veden samentumista keskustan ja Itä-Tampereen alueella. Tämä ei kuitenkaan vaaranna veden terveydellistä laatua.

26.5.2015 kello 10:44 Lue lisää...
Vedenjakelukatkos Hatanpään valtatiellä 22.5.

Tampereen Vesi korjaa putkirikkoa Ratinassa Voimakadulla. Vedenjakelu on tämän takia tilapäisesti keskeytynyt Hatanpään valtatie 11 kiinteistöltä. Kiinteistön pihaan on toimitettu vesisäiliöitä, joista voi noutaa puhdasta vettä omiin astioihin. Korjaustöiden arvioidaan valmistuvan perjantain alkuiltaan mennessä, jolloin vedenjakelu palautuu normaaliksi.

22.5.2015 kello 13:47 Lue lisää...
Aiemmat tiedotteet
Rasvajäte tukkii viemäriputket

Viemäreihin kertyvä rasvajäte aiheuttaa hajuhaittojen lisäksi vähitellen viemäriin muodostuvan rasvatukoksen. Tukostilanteessa jätevesi voi purkautua viemäristä kiinteistön sisätiloihin ja seurauksena voi olla kallis vesivahinko. Rasva ja ruokajäte houkuttelevat viemäreihin myös rottia. Tukosten aiheuttamien vahinkojen korvaaminen kuuluu aina tukoksen aiheuttajalle.

Lue lisää...
Vesimittari ja -putket kaipaavat lämpöä
Valokuva vesimittarista

Putkien jäätyminen voi aiheuttaa huomattavia kustannuksia putkien haljetessa ja veden päästessä sitä kautta talon rakenteisiin. Ongelmat alkavat usein vasta silloin kun jää alkaa sulaa ja vesi vuotaa ulos rikkoutuneista kohdista. Paras keino torjua tämä vaara on eristää vesiputket hyvin ja sijoittaa ne oikein.

Lue lisää...
Aiemmat artikkelit
 
Sivun alkuun www.tampere.fi / Tampereen Vesi

Tekstiversio

Palaute | Tampereen kaupunki
Päivitetty 22.5.2015
© Tampereen Vesi 2015 - Tietoa sivustosta