Tampereen Vesi
PL 487, Viinikankatu 42, 33101 Tampere, puh. 03 565 611 Palaute  
Tampereen Vesi
Ajankohtaista
Online-palvelu
Asiakkaalle
Palvelut ja toiminta
Materiaalipankki
Yhteystiedot
Usein kysyttyä
Kaupinojan vedenpuhdistuslaitos
Pirkanmaan keskuspuhdistamo
Tavase Oy
Tampere Water
Tammerfors Vatten

Vikailmoitukset ja häiriötiedotteet
Maksuton numero
0800 90 172 (24 h)
Veden jakelu, putkirikot ja viemäritukokset
Sprinklerkoestus järjestetään Tampellan alueella keskiviikkona 25.3

Tampellan esplanadilla järjestetään kiinteistön sisäinen vesijohtoverkkoon liitetyn sprinklerlaitteiston eli sammutusvesijärjestelmän käyttöönottokoestus keskiviikkona 25.3.2015 klo 9.30 alkaen. Koestuksessa mitataan vesilähteen riittävyys. Mittauksen yhteydessä suljetaan vesijohtoverkon venttiileitä, joten veden virtaussuunta verkostossa muuttuu lyhyeksi ajaksi. Tästä voi aiheutua hetkellistä paineenvaihtelua tai veden tilapäistä sameutta Tampellan alueella. Vedenjakelu toimii keskeytyksettä myös koestuksen ajan.

24.3.2015 kello 08:58 Lue lisää...
Vedessä tilapäistä samentumista Tampellan ja Amurin alueilla 13.3.

Vedessä on tänään perjantaina 13.3 havaittu samentumista keskustassa Tamperellan ja Amurin alueilla. Tampereen Vesi selvittää samentumisen syytä.

13.3.2015 kello 09:09 Lue lisää...
Vesijohtovuoto Palokallion alueella korjattu

Vesijohdossa havaittiin vuoto torstaina 5.3. aamupäivällä Palokallionkatu 20 kohdalla. Korjaustyöt ovat valmistuneet ja vedenjakelu alueella palautunut normaaliksi. Vedessä saattaa vielä esiintyä tilapäistä samentumista. Haitta poistuu vettä hetken aikaa juoksuttamalla.

5.3.2015 kello 09:59 Lue lisää...
Aiemmat tiedotteet
Rasvajäte tukkii viemäriputket

Viemäreihin kertyvä rasvajäte aiheuttaa hajuhaittojen lisäksi vähitellen viemäriin muodostuvan rasvatukoksen. Tukostilanteessa jätevesi voi purkautua viemäristä kiinteistön sisätiloihin ja seurauksena voi olla kallis vesivahinko. Rasva ja ruokajäte houkuttelevat viemäreihin myös rottia. Tukosten aiheuttamien vahinkojen korvaaminen kuuluu aina tukoksen aiheuttajalle.

Lue lisää...
Vesimittari ja -putket kaipaavat lämpöä
Valokuva vesimittarista

Putkien jäätyminen voi aiheuttaa huomattavia kustannuksia putkien haljetessa ja veden päästessä sitä kautta talon rakenteisiin. Ongelmat alkavat usein vasta silloin kun jää alkaa sulaa ja vesi vuotaa ulos rikkoutuneista kohdista. Paras keino torjua tämä vaara on eristää vesiputket hyvin ja sijoittaa ne oikein.

Lue lisää...
Aiemmat artikkelit
 
Sivun alkuun www.tampere.fi / Tampereen Vesi

Tekstiversio

Palaute | Tampereen kaupunki
Päivitetty 24.3.2015
© Tampereen Vesi 2015 - Tietoa sivustosta