Tampereen Vesi
Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611 Palaute  
Tampereen Vesi
Ajankohtaista
Online-palvelu
Asiakkaalle
Palvelut ja toiminta
Materiaalipankki
Yhteystiedot
Usein kysyttyä
Kaupinojan vedenpuhdistuslaitos
Pirkanmaan keskuspuhdistamo
Tavase Oy
Tampere Water
Tammerfors Vatten

Vikailmoitukset ja häiriötiedotteet
Maksuton numero
0800 90 172 (24 h)
Veden jakelu, putkirikot ja viemäritukokset
Vesihuoltoverkostojen siirtotyö alkaa Sarvijaakonkadulla 3.8.2015

Kalevassa Sarvijaakonkadulla tehdään vesijohto-, viemäri- ja kaukolämpöverkostojen siirtotöitä ajalla 3.8.-30.11.2015. Töiden vuoksi Sarvijaakonkadun läpiajo Rievänkadun ja Autohallinkadun välisellä osuudella joudutaan katkaisemaan 3.8. alkaen. Kulku Rievänkadun ja Autohallinkadun väliin jääville tonteille järjestetään joko Sarvijaakonkadun itäpään tai Autohallinkadun kautta. Jalankulkuyhteys säilyy Sarvijaakonkadun varrella koko urakan ajan. Liikennejärjestelyjen muutoksista tiedotetaan erikseen työn etenemisen mukaan. Urakoitsijana toimii Maanrakennus Sulin Oy. Tampereen Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

29.7.2015 kello 15:53 Lue lisää...
Paineviemärivuoto Hyhkyssä 10.7.

Tänään aamupäivällä on havaittu Simolankadulla olevalla jätevedenpumppaamolla paineviemärin vuoto, josta jätevettä on ohjautunut maastoon. Korjaustoimenpiteet ovat käynnissä. Korjaustyön ajan jätevedenpumppaamon toiminta korvataan imuautoilla, jotka kuljettavat jäteveden pumppaamolta jätevedenpuhdistamolle.

10.7.2015 kello 13:06 Lue lisää...
Vellamosta näkee nyt myös Tampereen vesijohtoveden kovuuden

Tampereen Vesi julkaisi toukokuussa verkkopalvelun, joka näyttää ajantasaisesti vesijohtoveden laatutietoja paikkatiedon avulla. Palvelua on kehitetty julkaisun jälkeen niin, että sieltä näkee pH-, lämpötila- ja klooritietojen lisäksi nyt myös tiedot veden kovuudesta eri puolilla Tamperetta. Veden kovuus, eli kalsiumin (kalkki) ja magnesiumin määrä vedessä vaikuttaa mm. astioiden- ja pyykinpesussa tarvittavien pesuaineiden annosteluun. Vedenlaatupalvelu löytyy osoitteesta vellamo.tampere.fi.

9.7.2015 kello 15:11 Lue lisää...
Aiemmat tiedotteet
Rasvajäte tukkii viemäriputket

Viemäreihin kertyvä rasvajäte aiheuttaa hajuhaittojen lisäksi vähitellen viemäriin muodostuvan rasvatukoksen. Tukostilanteessa jätevesi voi purkautua viemäristä kiinteistön sisätiloihin ja seurauksena voi olla kallis vesivahinko. Rasva ja ruokajäte houkuttelevat viemäreihin myös rottia. Tukosten aiheuttamien vahinkojen korvaaminen kuuluu aina tukoksen aiheuttajalle.

Lue lisää...
Aiemmat artikkelit
 
Sivun alkuun www.tampere.fi / Tampereen Vesi

Tekstiversio

Palaute | Tampereen kaupunki
Päivitetty 29.7.2015
© Tampereen Vesi 2015 - Tietoa sivustosta