Tampereen Vesi
Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611 Palaute  
Tampereen Vesi
Ajankohtaista
Online-palvelu
Asiakkaalle
Palvelut ja toiminta
Materiaalipankki
Yhteystiedot
Usein kysyttyä
Kaupinojan vedenpuhdistuslaitos
Pirkanmaan keskuspuhdistamo
Tavase Oy
Tampere Water
Tammerfors Vatten

Vikailmoitukset ja häiriötiedotteet
Maksuton numero
0800 90 172 (24 h)
Veden jakelu, putkirikot ja viemäritukokset
Yleisötilaisuus Pirkanmaan keskuspuhdistamohankkeesta

Keskiviikkona 19.8.2015 klo 18 Sampolan/Tammerkosken lukion auditoriossa (Sammonkatu 2, 33540 Tampere). Kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa esitellään keskuspuhdistamohankkeen nykytilannetta ja suunnitelmaluonnoksia. Paikalla ovat sekä Tampereen Veden että suunnittelukonsulttien edustajat keskustelemassa ja vastaamassa kysymyksiin. Kahvitarjoilu.

14.8.2015 kello 13:24 Lue lisää...
Vedenjakelu keskeytynyt Koillis-Tampereella

Vesijohtoverkon saneeraustyömaalla tänä aamuna tapahtuneen liitoksen irtautumisen takia vedenjakelu on keskeytynyt Tasanteella, Olkahisissa ja Kumpulassa sekä Nurmen vesiosuuskunnan alueella. Tilapäiset vedenjakelusäiliöt, joista asukkaat voivat noutaa vettä omiin astioihin, ovat n. klo 10.30 lähtien Kumpulan Siwalla, Jenseninkadulla Aitolahden kirkolla, Aitolahdentien Teboililla, Olkahisen koululla ja Sorilan koululla. Vikaa korjataan ja keskeytyksen arvioitu kesto on noin neljä tuntia. Äkillisestä vesijohtoverkon viasta ja veden virtaussuunnan muuttumisesta johtuen vesijohtovedessä saattaa esiintyä tilapäistä samentumista Itä-Tampereella. Haitta poistuu vettä hetken aikaa juoksuttamalla.

14.8.2015 kello 09:22 Lue lisää...
Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:lle on nimitetty toimitusjohtaja

Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Timo Heinonen 1.11.2015 alkaen. Hän siirtyy tehtävään HS-Vesi Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

11.8.2015 kello 18:04 Lue lisää...
Aiemmat tiedotteet
Rasvajäte tukkii viemäriputket

Viemäreihin kertyvä rasvajäte aiheuttaa hajuhaittojen lisäksi vähitellen viemäriin muodostuvan rasvatukoksen. Tukostilanteessa jätevesi voi purkautua viemäristä kiinteistön sisätiloihin ja seurauksena voi olla kallis vesivahinko. Rasva ja ruokajäte houkuttelevat viemäreihin myös rottia. Tukosten aiheuttamien vahinkojen korvaaminen kuuluu aina tukoksen aiheuttajalle.

Lue lisää...
Aiemmat artikkelit
 
Sivun alkuun www.tampere.fi / Tampereen Vesi

Tekstiversio

Palaute | Tampereen kaupunki
Päivitetty 29.7.2015
© Tampereen Vesi 2015 - Tietoa sivustosta