Tilavuokrausehdot

Sampola käyttää vuokrattavia tiloja ensisijaisesti omaan toimintaansa. Tiloja vuokrataan niiden ollessa vapaina. Sampolan tilanvuokrausehdot on päivitetty 1.6.2014 alkaen - vuokraajan tulee tutustua niihin huolellisesti. Tässä muutamia poimintoja:

  • Tilojen varaaminen ja vuokraus edellyttävät aina kirjallista hakemusta. Poikkeustapauksissa asiakkaalle voidaan myöntää lupa alustavaan varaukseen, mikä on vahvistettava kahden viikon sisällä tai se raukeaa. Tilavarausten perumisesta on kerrottu tilanvuokrausehdoissa.
  • Rehtori voi erityisestä syystä muuttaa varausaikaa tai peruuttaa sen ilmoittamalla siitä asianomaiselle kahta viikkoa ennen varauksen ajankohtaa.
  • Vuokrausaika on pyrittävä määrittelemään mahdollisimman todelliseksi alkaen tilan käyttöönotosta ennen tilaisuutta ja päättyen siihen, kun tilat ovat tyhjentyneet vuokralaisen tilaisuuden jäljiltä.Vuokrausaikaan tulee siis aina sisällyttää sekä tilaisuuden rakentaminen että purkaminen. Mikäli opistolla ei ole muuta toimintaa, vahtimestari tulee töihin ja avaa Sampolan vasta ilmoitetun vuokrausajan alkaessa.
  • Teknisistä järjestelyistä on erikseen sovittava vahtimestarin kanssa. Juhlasalin valo- ja äänimiehet tilataan aina työväenopiston kautta. Juhlasalin varaus voidaan joutua perumaan myös mikäli tilaisuudessa tarvittavaa ääni- ja/tai valomiestä ei ole saatavissa.
  • Vuokraa peritään vahvistettujen hintojen mukaan. Asiakkaalle lähetetään lasku tilaisuuden jälkeen. Laskussa on eriteltynä tilavuokrat ja työkustannukset. Vuokralaskuun lisätään alkuperäisen varauksen ulkopuolinen käyttöaika. Tilavuokrien lisäksi laskutetaan valo- ja äänimiehen palveluista, viikonlopun ja opiston opetuskauden ulkopuolisista iltavahtimestaripalveluista sekä mahdollisista siivous- ja lisävalvontapalveluista.
  • Erillisesti tilattavia palveluja ovat vaatesäilytys ja kahviopalvelut. Vaatesäilytyspalveluja voi tilata Tampereen työväenopiston opiskelijat ry:ltä numeroista 044 349 1031 tai 0400 994 767. Kahviopalveluja voi tilata Tampereen Voimialta kahvion aukioloaikoina puh. 040 806 3288 (klo 7.00 - 15.00), puh. 040 806 3407 (klo 15.00 jälkeen) tai tammerkoskenlukio.keittio@tampere.fi
  • Sampolassa pidettävien tilaisuuksien ilmoittelussa on selvästi mainittava vuokraajan nimi.

Tilavuokrausehdot 1.6.2014 alkaen (pdf, 12 KB)


Sivun alkuun