Kuvataide

Näyttelyt

Aikuisten leikit ovat palanneet rautatietunneliin. Valokuvauksen syventävien kurssien töitä jälleen nähtävillä. "Aikuisten leikit" on Tampereen seudun työväenopiston Valokuvauksen syventävän jatkokurssin minimaailma-aiheinen kuvasivusto. Iloitse tekijöiden kanssa! Näyttely ilonamme juhannukseen saakka.

Kurssitarjotin ja ilmoittautuminen

Lapsille ja nuorille suunnattujen kurssien kurssien sisällöstä enemmän myös työväenopiston Sara Hildén -akatemian sivuilta.

Piirustus ja grafiikka

Piirtäminen on hyvä pohja kaikelle kuvataiteen tekemiselle. Piirustustarvikkeet maksavat noin 20-25 €. Hankintaan liittyviä asioita käsitellään ensimmäisellä kerralla. Kursseilla, joilla käytetään mallia, hinta on korkeampi.

Maalaus

Maalaustarvikkeiden (n. 40-50 €) hankintaan liittyvät asiat käsitellään ensimmäisellä kerralla. Piirtämisen perusteiden hallinta helpottaa maalaamisen opiskelua. Kursseilla, joilla käytetään mallia, hinta on korkeampi.

Kuvanveisto ja keramiikka

Polttosavea voi ostaa opettajalta. Varaa ensimmäisellä kerralla mukaasi käteistä (n. 30 €) savea ja lasitteita varten. Tampereen keraamisen kuvanveiston ja keramiikan kurssimaksut sisältävät polton. Kursseilla, joilla käytetään mallia, hinta on korkeampi. Jo ensimmäiselle kerralle mukaan luonnosteluvälineet, muovia (esim. muovikassi) ja puuvillarätti savimuovailun peittämiseksi työkertojen välillä.

Posliininmaalaus

Ensimmäisellä kerralla käsitellään tarvikkeet ja hankinnat. Mukaan muistiinpanovälineet.
Posliinimaalauksessa käytettävien aineiden takia kurssia ei suositella raskaana oleville.
Kurssimaksu sisältää polton Tampereella, mutta ei Ylöjärvellä.

Valokuvaus

Tarjolla on valokuvauksen peruskursseja sekä erilaisia jatkokursseja. Oma kamera mukaan.

Sarjakuva

Tarjolla sarjakuvan piirtämista ja mangaa.

Kurssilaisten julkaisuja nähtävissä Sarjakuvablogissamme. Klikkaa kuvasta.


Sivun alkuun