Tampereen seudun työväenopisto / Kurssit / Kielet / KIELTENOPETTAJIEN BLOGIT JA KOTISIVUT

KIELTENOPETTAJIEN BLOGIT JA KOTISIVUT

Monet kieltenopettajamme ovat ottaneet käyttöön läksyblogin tai kotisivun opetuksensa tukemiseksi. Alla linkit sivuille.

Läksyblogi Minna Haapasalmen ranskan ja saksan kurssien opiskelijoille. Sivuilta löytyy uusimmat läksyt ja mielenkiintoisia linkkejä.

Läksyblogi Tarja Hietasen englannin kurssien opiskelijoille. Blogista löydät kirjasta tulleet läksyt seuraavaa viikkoa varten sekä opiskelussa hyödyllisiä linkkejä.

Mike in Finland is Mike Horwood´s blog, where he posts next week´s discussion topic for Let´s talk on Tuesday and questions during the course. There is also information about his publications, with poems and excerpts from novels, and archived material e.g. places of interest in London.

Läksyblogi Päivikki Koikkalaisen ranskan kurssien opiskelijoille. Pääosa päivityksistä on kurssikohtaisten salasanojen takana, mutta linkkiluettelo (liens utiles) on avoin. Se koottu kaikkien kurssien yhteiseksi varannoksi.

Läksyblogi Pia Pihlannon kurssien opiskelijoille. Blogi toimii kurssin ilmoitustauluna, josta kurssilainen voi halutessaan tarkistaa läksyt eli sen, missä vaiheessa kurssia ollaan menossa. Lisäksi blogista löytyy ruotsin ja saksan opiskelua tukevia linkkejä.

Esittelysivu Ritva Päivömaan kursseista. Jokaiselle kurssille on oma sivunsa, jonka osoitteen saat opettajalta oppitunnilla. Kurssikohtaisella sivulla voit tarkastella tuntimuistiinpanoja netissä milloin tahansa kurssin aikana, voit kirjoittaa omia viestejä ja löydät suoria linkkejä hyödyllisiin sivustoihin.

Blog de deberes Cíes González Suárezin kurssien opiskelijoille.

Kurssiblogi Katriina Toivonen-Salon kurssien opiskelijoille. Osa materiaalista on yleistä, suurin osa kurssikohtaista. Kunkin kurssin kohdalla on lyhyitä terveisiä kurssin kulusta. Kurssikohtainen materiaali aukeaa vain salasanalla, jonka saat oppitunnilla.

Läksyblogi Kimmo Vehmaksen kurssien opiskelijoille. Kurssikohtaisten asioiden lisäksi blogin ajankohtaista sivulla romaanisten kielten, saksan ja venäjän opiskeluun liittyviä linkkejä.

Läksyblogi Taina Wendorfin kurssien opiskelijoille. Blogi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat tarkistaa mitä olemme tehneet oppitunnilla ja mitä on tulossa. Kurssit ovat salasanan takana. Salasanan saa opettajalta.


Sivun alkuun