PALVELUSETELIT

Otamme kurssimaksuna vastaan Smartum Kulttuuri- ja Liikuntaseteleitä, Tyky-Kuntoseteleitä ja Virikeseteleitä. Seteleitä käytettäessä kurssimaksu on maksettava kahvio Pulinaan (Sampola) tai Koulutuskeskus Valon kahvioon (Ylöjärvi). Kahvioihin voi myös maksaa Smartum liikunta- ja kulttuurisaldolla sekä Ticket Mind & Body sirukortilla, valitettavasti Edenred, Smartum ja Eazybreak mobiilimaksut eivät käy työväenopiston kurssimaksujen maksamiseen, koska vaativat liittymän kassajärjestelmään, eikä kaupungin kassoilla ole sellaisia. Kurssimaksu maksetaan sen jälkeen kun lasku on tullut kotiin. Seteleillä maksetun maksun voi kurssin peruuntuessa siirtää toiselle kurssille.

Smartum saldolla sekä Sportti- & Kulttuuripassilla voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä tai vahvistusviestin linkin kautta netissä aina kurssin alkamiseen saakka ilman erillistä laskua. Mikäli olet ilmoittautunut useammalle kurssille yhtä aikaa, maksulinkki sulkeutuu ensimmäisenä alkavan kurssin alkamispäivänä.

Tampereen kaupungin työntekijä voi käyttää Tyky-Onlineä maksamalla maksut Tampereen kaupungin kassapalveluiden toimistolla Puutarhakadulla aukioloaikojen puitteissa. Ilmoittauduttuasi kurssille saat laskun. Ota Kassapalvelupisteeseen mukaan lasku, kaupungin henkilöstökortti ja Tyky-Online -setelisi. Kassalla ei oteta vastaan perinteisiä Tyky-Kuntoseteleitä.


Sivun alkuun