OPINTOSETELIT

ALENNUKSEN HAKEMINEN

Yli 65-vuotiaat tamperelaiset ja ylöjärveläiset voivat hakea alennusta kurssille, jonka kohdalla on merkintä: alennus 65+. Hakija voi saada 30 % alennuksen yhteen kurssiin lukukaudessa. Alennus rahoitetaan Tampereen kaupungin ikäihmisten virkistysrahaston myöntämällä avustuksella ja Opetushallituksen opintoseteliavustuksella.

Työväenopiston 65+ -kurssit syksyllä 2017 (pdf, 3 MB)

Tamperelainen tai ylöjärveläinen työtön työnhakija voi hakea opintoseteliavustusta yhteen kurs-
simaksuun lukukaudessa. Edun arvo on 35 € / lukukausi. Alennukset rahoitetaan Ylöjärven kaupungin-hallituksen myöntämällä avustuksella sekä Opetushallituksen opintosetelityyppisellä avustuksella. Hakemukseen liitetään kopio työttömyyskassan tai Kelan viimeisestä maksutositteesta tai tosite näytetään samalla, kun hakemus jätetään toimistoon. Kurssin kohdalla on maininta, jos alennusta ei myönnetä.


OPINTOSETELIALENNUSTEN EHDOT

Avustuksen ylittävän osan kurssimaksusta opiskelija maksaa itse. Etu ei koske peruuttamattomasta kurssista aiheutunutta maksua, materiaalimaksuja eikä retkiä.

Lomake opintoseteliavustuksen hakemiseen löytyy esitteen sivulta 120. Se on saatavissa myös toimistoista ja kotisivuiltamme.

Hakemuksen voi toimittaa nyt sähköisesti. Työtön täyttää opintosetelihakemuksen ja tallentaa sen koneelleen. Sen jälkeen hän lähettää hakemuksen ja työttömyyden osoittavan päivärahatositteen sähköpostin liitteenä osoitteella: tyovaenopisto.opintosetelit@tampere.fi

Täytettävä opintosetelihakemus (rtf, 426 KB)

65+ -alennukseen oikeutettu voi täyttää ja lähettää hakemuksen suoraan nettilomakkeella.

Huomaathan:
● Alennus on haettava ennen kurssin alkamista. Mikäli ilmoittaudut kurssille kurssin alkamisen jälkeen, hae alennusta ilmoittautumispäivänäsi.
● Jos olet oikeutettu opintosetelialennukseen, maksa kurssimaksu vasta alennuspäätöksen saatuasi. Päätöksen saat asioimisesi yhteydessä tai vastausviestinä sähköpostiin, josta laitoit hakemuksen. Jos olet ilmoittautunut netissä, voit maksaa maksun vahvistusviestissä tulleen maksulinkin kautta päätöksen jälkeen.
Jo maksetuista kurssimaksuista ei myönnetä alennusta.


Sivun alkuun