Työpaikat

Tampereen Tilapalvelut Oy on Tampereen kaupungin omistama rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja tuottava yhtiö. Yhtiön liikevaihto on vuosisuunnitelman mukaan vuonna 2018 noin 110 milj. euroa. Henkilöstömäärä on 230. Tampereen Tilapalvelut Oy tarjoaa vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Rakennesuunnittelija

Haemme joukkoomme rakennesuunnittelijaa, joka vastaa pienten korjausrakentamishankkeiden rakennesuunnittelusta. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiantuntijana oleminen isoissa rakennushankkeissa ja työmaa-aikainen suunnittelijavalvonta. Rakennesuunnittelija toimii suunnittelutiimissä, yhteistyössä rakennuttajien, suunnittelijoiden ja valvojien kanssa.

Arvostamme erityisesti korjausrakentamisen suunnittelukokemusta sekä suunnittelutehtävissä hankittua itsenäisen ja vastuullisen työn kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen ja myös ryhmätyöskentelyyn sekä kokonaisuuksien hallintaa, innostusta oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa sekä suunnittelualan ohjelmistojen ja yleisten toimistosovellusten hallintaa. Tehtävässä katsotaan eduksi suoritetut pätevyydet (esim. FISE) ja alan täydennyskoulutukset. Eduksi katsotaan muut hyvät ICT-taidot ja kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Mauri Niemi, puh: 050 345 1062 tai sähköpostitse [email protected]

Hakuaika päättyy 29.4.2018 tai sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää Personnelin sivulla: Hae paikkaa


Rakennustöiden valvoja

Haemme uudis- ja korjausrakentamista tuntevaa rakennustöiden valvojaa. Rakennustöiden valvoja osallistuu hankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen, valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta, organisoi vastaanottovaiheen tarkastukset sekä huolehtii takuuaikaisista vel¬voitteista. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä hankkeen projektipäällikön ja hanketiimin kanssa sekä toimii työmaavaiheessa kohteen turvallisuuskoordinaattorina.

Arvostamme kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista kehitystoimintaan.

Tehtävässä edellytetään vähintään soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa, esim. rakennusinsinööri tai -teknikko sekä työkokemusta valvontatehtävistä tai vaativista työmaatehtävistä. Tehtävässä katsotaan eduksi suoritetut pätevyydet (esim. FISE), alan täydennyskoulutukset, yleisten sopimusehtojen ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus, MS Office -ohjelmistojen hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Jouko Toivonen, puh. 050 525 8514 [email protected]

Hakuaika päättyy 29.4.2018 tai sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää Personnelin sivulla: Hae paikkaa


Suunnittelupäällikkö

Suunnittelupäällikkö vastaa arkkitehti- ja talotekniikan suunnittelua tekevän tiimin toiminnasta. Tiimin päätehtävä on pienten investointi- ja kunnossapitohankkeiden suunnittelu ehdotussuunnitteluvaiheesta toteutussuunnitteluun ja suunnittelijan työmaavalvontaan. Tehtäviin voi kuulua myös hankesuunnittelua, kiinteistökohteiden kehittämiseen liittyviä suunnittelutehtäviä ja selvittelyjä, vuokraukseen liittyvien piirustusten käsittelyä sekä pienimuotoisia graafisia palveluita. Pääpaino on korjausrakentamisen suunnittelussa. Suunnittelupäällikkö toimii tiimin esimiehenä ja vaativampien hankkeiden pääsuunnittelijana. Tehtävä avautuu nykyisen suunnittelupäällikkömme siirtyessä eläkkeelle.

Tehtävässä edellytetään korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettua arkkitehdin tutkintoa sekä työkokemusta julkisten hankkeiden suunnittelutehtävistä ja pääsuunnittelijana toimimisesta. Edellytämme hakijalta myös kokemusta esimiestyöstä, suunnittelualan ohjelmistojen ja yleisten toimistosovellusten hallintaa sekä henkilöstöjohtamisen taitoja. Tehtävässä katsotaan eduksi suoritetut lisäpätevyydet, alan täydennyskoulutukset sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Lisätietoja tehtävistä antavat rakennuttamispäällikkö Jukka Kauppinen, puh. 050 321 0355 ja suunnittelupäällikkö Mauri Niemi, puh. 050 345 1062, sähköpostilla [email protected]

Hakuaika päättyy 6.5.2018.

Hae tehtävää Personnelin sivulla: Hae paikkaa


Työharjoittelu ja oppisopimus

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta tai oppisopimuskoulutuksesta jossakin Tilapalvelujen yksikössä, voit olla suoraan yhteydessä kyseiseen yksikköön.