Uusi laskuportaali käyttöön 27.10. – Paperilaskujen vastaanottaminen päättyy

25.10.2017 09:14

Tampereen kaupunki ottaa 27.10.2017 alkaen käyttöön Liaison Technologies Oy:n toimittaman laskuportaalin. Laskuportaali toimii internetin kautta ja mahdollistaa laskun muodostamisen ja lähettämisen Tampereen kaupungille sähköisesti, mikäli toimittaja ei ole ottanut verkkolaskutusta käyttöön muulla tavoin. Portaalin käyttö on toimittajille maksutonta.

Laskuportaalin käyttöönoton jälkeen Tampereen kaupunki ei enää vastaanota paperilaskuja, vaan ne tullaan palauttamaan toimittajille. Tilaa ja asiatarkasta oikein -menettelytapaohje Loorassa ohjeistaa sujuvaan ostolaskujen käsittelyyn ja verkkolaskun tilaamisen hankintojen yhteydessä. Huom! Sähköpostin liitteenä toimitettu lasku ei ole verkkolasku.

Laskuportaalin ohjeistus sijoitetaan Tampere.fi-sivustolle osioon Tampereen kaupunki > Yhteystiedot ja asiointi > Laskutus ja maksaminen.

Verkkolaskutus on sekä laskuttajan että maksajan etu. Laskut saapuvat perille nopeasti, tarkastuskäsittelyn automatisointi mahdollistuu ja laskut ehtivät paremmin maksuun ajallaan.

Lisätietoja:
Konsernipalveluyksikkö Koppari
Ostolaskut
[email protected]
Puhelin 03 565 64423« Takaisin listaukseen