Neuvottelut vuokralaisten kanssa edenneet

27.04.2017 12:58

Valtaosa Onkiniemen vuokralaisista on jo käynyt henkilökohtaisessa tapaamisessa Tilakeskuksen edustajan kanssa. Keskusteluissa on kartoitettu kunkin vuokralaisen käytössä olleista tiloista tehtyjä havaintoja ja tehty jatkosuunnitelmia. Kaiken aikaa Tilakeskus on aktiivisesti auttanut vuokralaisia uusien tilojen löytämisessä.

Tilakeskus on etsinyt ja tarjonnut vuokralaisille korvaavia tiloja, mutta tarjouksiin tarttuminen vaatii vuokralaisilta myös omaa aktiivisuutta. Tilakeskuksen toimitusjohtajan Petri Mölsän mukaan osa tarjolla olevista vapaista tiloista on kaupungin omia mutta Tilakeskuksen kokoamalla listalla on myös esimerkiksi seurakuntien ja yhdistysten tiloja.

Kaupunki pani maaliskuussa Onkiniemen vanhan trikootehtaan käyttökieltoon asbestilöydön vuoksi. Joidenkin Onkiniemen tilojen käyttö on kuitenkin tällä hetkellä sallittua, koska tilat on siivouksen jälkeen todettu puhtaiksi. Esimerkiksi ensimmäisten joukossa tiloista poistunut Tampereen Ju-jutsukoulu on päässyt väliaikaisesti palaamaan takaisin tiloihinsa.« Takaisin listaukseen