Tilakeskus hakee isännöitsijää vuorotteluvapaan sijaisuuteen

12.01.2016 15:14

Haemme Tilakeskukseen isännöitsijää vuorotteluvapaan sijaisuuteen.

Isännöitsijät vastaavat Tilakeskuksen hallinnoimien kohteiden kiinteistöpalveluiden järjestämisestä sekä kunnossapidosta ja niihin liittyvien pienten perusparannustöiden organisoinnista. Isännöitsijän tehtäviin sisältyy myös turvallisuuskoordinaattorin tehtävät oman vastuualueen osalta. Kiinteistönpidon tehtäväalueella on lisäksi erityisosaamista vaativia tehtäviä mm. olosuhteiden hallinnan, energiatehokkuuden, kiinteistöturvallisuuden ja talotekniikan alueelta, joiden tuntemus katsotaan eduksi kuten myös soveltuva alan käytännön kokemus ja asiakaspalvelukokemus.

Koulutusvaatimuksena isännöitsijän tehtävään on rakennustekniikan tai soveltuvan teknisen alan insinöörin tutkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen alan tutkinto.

Lisätietoja antavat vastaava isännöitsijä Jenni Pitkänen, puh. 040 806 2420 ja vt. kiinteistöpäällikkö Marko Siirtola, puh. 050 351 6437, [email protected] Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected]

Hakuaika päättyy pe 22.1.2016. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuteen vaadittavat ehdot.« Takaisin listaukseen