Sairaan tervettä sisäilmaa - Sisäilmapaja8 Tampereella 16.–17.11.2016

14.11.2016 11:43

Tänä vuonna Tampereella 16.–17.11.2016 järjestettävän valtakunnallisen sisäilmapajan pääteemana on sisäilman parantaminen eri osapuolten yhteistyönä. Sisäilmapaja8 kokoaa yhteen käytännön toimijoita ja asiantuntijoita eri puolilta Suomea. Järjestäjinä toimivat Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK, Tampereen kaupunki ja Sisäilmayhdistys ry. Kaksipäiväinen sisäilmapaja pidetään Tampereen ammattikorkeakoululla osoitteessa Kuntokatu 3.

Tampereen Tilakeskus esittelee kaksipäiväisessä seminaarissa Tampereen tapaa toimia. Esillä on mm. energiansäästötoimien ja siivottavuuden vaikutus sisäilmaan ja sisäilma-asioista viestiminen. Sisäilmapaneelin aiheena on 'Havainnoista jälkihoitoon'.

Tilakeskus viestii sisäilma-asioista avoimesti ja asiakaslähtöisesti. Kiinteistöjen sisäilman laatua tarkkaillaan ja se pyritään pitämään tasokkaana ennaltaehkäisevällä toiminnalla. Tilakeskus on kehittänyt laaduntarkkailua varten selkeitä ja yhdenmukaisia toimintamalleja sekä uudistanut sisäilmaohjeistuksen. Keväällä 2016 julkaistiin uusi opas tilojen käyttäjille sisäilma-asioiden hoitamisesta Tampereen kaupungin palvelurakennuksissa.

Opas ja muu sisäilma-asioihin liittyvä tieto löytyy keskitetysti Tilakeskuksen internetsivuilla:

» Sisäilma-asiat

"Sairaan tervettä sisäilmaa" haastaa kaikki yhteisiin toimiin paremman sisäilman puolesta. Sisäilmapaja8:n tarkempi ohjelma tästä linkistä:

» Sisäilmapaja8 ohjelma

Järjestäjien puolesta lisätietoja antavat:

Sisäilma-asiantuntija Mervi Ahola, Sisäilmayhdistys ry, puh. 010 279 1147
Vastaava isännöitsijä Jenni Pitkänen, Tampereen Tilakeskus Liikelaitos, puh. 040 806 2420
Lehtori Leila Kakko, Tampereen ammattikorkeakoulu, puh. 050 311 9623« Takaisin listaukseen