Tilakeskukseen haetaan kiinteistöjohtamisen ammattilaista kiinteistöpäällikön virkaan

21.01.2016 09:19

Kiinteistöpäällikkö vastaa Tilakeskuksen kiinteistönpidon laajasta vastuualueesta ja toimii johtoryhmän jäsenenä. Kiinteistöpäällikkö on vastuussa kiinteistönpidon turvallisuuskoordinaattoritoiminnasta. Kiinteistönpito organisoi tilojen käyttöön ja ylläpitoon tarvittavien isännöinti- ja huoltopalveluiden järjestämisen.

Tilakeskus vastaa noin 800 palvelurakennuksen ylläpidosta ja asiakasyhteistyöstä. Yhteistyö asiakkaan kanssa palvelutiloihin ja tilajärjestelyihin liittyvissä asioissa on merkittävä osa kiinteistönpidon tehtäviä. Tilakeskus koordinoi Tampereen kaupungin palvelurakennuksissa tehtävää sisäilmatyötä ja kiinteistöjen energiankäytön pienentämiseen tähtääviä hankkeita. Organisaatiouudistuksen myötä kiinteistönpidon vastuulla on 1.1.2017 alkaen rakennusten ylläpidon lisäksi myös tilajärjestelyt ja vuokralaskutus.

Koulutusvaatimuksena tehtävään on soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto. Lisäksi edellytämme vankkaa kokemusta kiinteistöjohtamisesta ja tuloksekkaasta asiakkuusjohtamisesta sekä muutosjohtamisen taitoja. Arvostamme rohkeutta uusiin toimintatapoihin, kykyä sovittaa yhteen eri näkemyksiä ja sitouttaa henkilöstöä tekemään tuloksellista työtä. Julkisten hankintojen tuntemus katsotaan eduksi.

Virka täytetään eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044. Katso lisätietoja myös osoitteesta www.tampere.fi/tilakeskus.

Hakuaika päättyy 11.2.2016. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.

IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 03 5653 4111.

Viitekoodi 1-009-16« Takaisin listaukseen