Tilakeskuksen johtokunta kokoontui 24.9.

25.09.2015 10:37

Tilakeskuksen johtokunta teki tutustumiskierroksen kokouksessaan 24.9. Tilakeskuksen investointikohteisiin. Tutustumisen kohteena oli muun muassa Hatanpään koulun kotitalousluokkien nykyaikaistaminen, Makasiinin päiväkodin sisäilmakorjaus sekä Tampereen uintikeskuksen perusparannus. Johtokunta myös hyväksyi uintikeskuksen perusparannuksen lopputilityksen.

Lisäksi johtokunta hyväksyi Tampere-talon tilamuutosten ja laajennuksen toisen vaiheen toteutussuunnitelman. Tampere-talossa toteutettavat työt jakautuvat talon sisällä tehtäviin muutostöihin ja laajennusosiin. Tuleviin laajennusosiin sijoittuvat uudet kongressi-, kokous- ja juhlatilat sekä pienen salin uudet puku- ja harjoittelutilat. Rakennuksen sisällä toteutettavia muutoksia ovat Muumimuseon sijoittuminen nykyisien Rondon ja Studion tiloihin kellariin ja ensimmäiseen kerrokseen, ravintolan rakentaminen nykyisen Cafe Soolon tiloihin kahteen tasoon, lipunmyyntitilan muuttaminen myymälätilaksi sekä Tampere Filharmonian harjoitustilojen sijoittaminen Sorsapuistosaliin. Tampereen Tilakeskus Liikelaitoksen johtokunta on hyväksynyt kohteen hankesuunnitelman jatkosuunnittelun pohjaksi 27.11.2014. Hankkeen ennakoivat maanrakennus- ja perustustyöt aloitettiin kesäkuussa 2015. Toisen vaiheen arvioitu valmistumisaika on toukokuussa 2017.

Johtokunta käsitteli lisäksi valtuustoaloitteita sekä vuoden 2016 talousarviota ja vuosien 2016–2019 taloussuunnitelmaa.« Takaisin listaukseen