Tilakeskus pyytää tarjousta vuokratilasta Tampereen ydinkeskustasta

09.10.2015 13:14

Tampereen Tilakeskus Liikelaitos pyytää tarjousta vuokratilasta Tampereen ydinkeskustasta. Tilan tulee olla Tampereen valtatien, Satakunnankadun, Rautatienkadun sekä Hämeenpuiston välisellä alueella.

Tilan pinta-ala tulee olla 300‒400m² ja sen tulee sijaita katutasossa. Vuokrattavaan tilaan sijoitetaan päihdeongelmaisten päiväkeskus, jonka toiminnasta vastaa kaupungin avopalvelut.

Vuokranantaja tekee tilaan tarvittavat muutostyöt kaupungin ohjeiden ja toimittaman karkean tilaohjelman mukaan. Muutostyökustannukset vuokranantaja perii vuokrassa sopimuskauden aikana yhteisesti sovitulla tavalla. Sopimuskausi on määrä-aikainen viisi vuotta. Tila tulee olla käyttöönotettavissa 31.3.2016.

Tarjouksesta tulee ilmetä perusvuokra (pääomavuokra+hoitovuokra). Tarjouksessa on mainittava myös sähkön-, veden- ja jäteveden mittaus- ja laskutustavat.

Kaupunki edellyttää, että vuokrattavasta kohteesta tulee yksi yksiselitteinen ja tasasummainen lasku kuukausittain pois lukien mahdollisesti mittauksen mukaan laskutettavat sähkö-, vesi- ja jätevesi.

Tarjoukset

Tarjoukset tulee jättää 6.11.2015 klo 15.45 mennessä.

Tarjoukset postitse osoitteeseen:
Tampereen Tilakeskus Liikelaitos
PL 487
33101 TAMPERE

Kuoreen merkintä: "Tarjous vuokratilasta Tampereen keskustassa"

Tilakeskus valitsee tarjouksen jättäneistä ne, joiden kanssa tarkentavat neuvottelut käynnistetään. Tilakeskus jättää oikeuden joko hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Yhteyshenkilö:
Hannu Boman
tilapalveluasianatuntija
[email protected]
040 664 7931

Tietoja päiväkeskus Huoltsun toiminnasta

Tampereen kaupunki perusti päivätoimintakeskus Huoltsun alkuvuodesta 2013 ja sen toiminta on vakiintunut osaksi päihteiden ongelmakäyttäjien arkea.

Päiväkeskuksessa päihteiden ongelmakäyttäjä voi ruokailla, peseytyä ja huoltaa vaatteita. Keskuksessa saa myös neuvontaa terveys- ja sosiaalipalveluista. Kaupunki järjestää päivätoimintakeskuksessa eri yhteistyötahojen kanssa virike- ja ryhmätoimintaa. Asiakkaiden ja henkilökunnan yhteistyöhön kuuluvat myös viikoittaiset yhteisökokoukset. Huoltsulla käy päivittäin noin 50 asiakasta.

Asiakkaat voivat olla päivätoimintakeskuksessa päihtyneinä, mutta päihteiden käyttö sisätiloissa on kiellettyä. Päivätoimintakeskus on avoinna maanantaista perjantaihin kello 13‒19.« Takaisin listaukseen