Ihalan leirintäalue on avattu matkailijoille

09.04.2015 10:21

Tampereen kaupungin omistama Ihalan leirintäalue on vuokrattu nokialaiselle Vinica Oy:lle ja leirintäalueen toiminta on jälleen käynnistynyt. Vinica Oy:n vuokrasopimus alkoi 1.4.

Ihalan leirintäalue sijaitsee merenrannalla Uudessakaupungissa. Uudenkaupungin keskustaan on leirintäalueelta matkaa noin 13 kilometriä. Alueen pinta-ala on 20,03 hehtaaria. Alueella on 12 lomamökkiä ja lisäksi alueelta voi vuokrata yöpymiseen erillisiä huoneita. Sähköistettyjä vaunupaikkoja alueella on 60.

Leirintäalueelle on tulossa langaton internetyhteys yöpyjien käyttöön. Lisäksi alueelle perustetaan kioski ja yleiseen oleskelutilaan hankitaan kaapelitelevisio sekä muuta tekemistä, kuten pelejä, kirjoja ja leikkinurkkaus lapsille. Merenrannan läheisyyden vuoksi myös kalastus alueella on mahdollista. Lisäksi leirintäalueelle hankitaan soutuveneitä vuokrattavaksi. Lähistöllä kulkee myös virallinen pyöräreitti.

− Tavoitteena on, että saamme leirintäalueen maailmanlaajuisesti tunnetuksi. Kunnostamme leirintäaluetta parhaillaan, ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita palveluiden kehittämiseksi, kertoo toimitusjohtaja Jukka Miettinen Vinica Oy:stä.

Vuokrasopimuksessa on edellytetty, että tamperelaisille käyttäjille myönnetään 15 %:n alennus voimassaolevan hinnaston mukaisista yöpymismaksuista. Vuokra-aika on viisi vuotta ja vuokrasopimus sisältää option viiden vuoden jatkoon.

Lisätietoja leirintäalueesta sekä varausohjeet löytyvät Ihalan leirintäalueen internetsivuilta osoitteesta www.ihalacamping.com

Tampereen Tilakeskuksen toimitusjohtaja Virpi Ekholm sekä Vinica Oy:n toimitusjohtaja Jukka Miettinen allekirjoittivat Ihalan leirintäalueen vuokrasopimuksen huhtikuun alussa.


« Takaisin listaukseen