Tilakeskus vuokraa TR1 Taidehallin tiloja

06.02.2015 10:22

Tampereen Tilakeskus vuokraa TR1 Taidehallin tiloja 1.2.2015 lähtien. Taidehalli sijaitsee Finlaysonin alueella osoitteessa Väinö Linnan aukio 13. TR1 Taidehalli on toiminut näyttelytilana, jossa näyttelyjä ovat järjestäneet muun muassa Tampereen taidemuseo, Valokuvakeskus Nykyaika ja mediamuseo Rupriikki.

Taidehallin näyttelytila jakautuu kahteen näyttelysaliin: TR1-näyttelytilaan ja Vooninkisaliin. TR1-näyttelytilan yhteydessä on parvi ja Vooninkisalia voi käyttää myös toimistotilana. Tiloista poistetaan käytössä olleet näyttelyseinät, eivätkä ne ole enää käytettävissä. Vuokralaisen tulee itse hankkia kaikki omaan käyttötarkoitukseen tarvitsemansa tarvikkeet ja palvelut, mukaan lukien mahdolliset vahtimestari- ja lipunmyyntipalvelut. Vuokrakohde on suojeltu, mistä johtuen sen seiniin, lattiaan tai kattoon ei saa kiinnittää mitään.

Tilaa vuokrataan 1.2.2015−31.12.2015. Lyhyin mahdollinen vuokra-aika on yksi viikko. Tilan varaus tehdään internetissä Timmi-järjestelmässä.

Tiloja esitellään varauksesta tiistaisin ja torstaisin kello 9.00−10.00. Esittelyajan voi varata Tilakeskuksen tilapalveluista.

Vuokrahinnat TR1-näyttelytila:

Viikko 550 € (sis. alv)
Kuukausi 2200 € (sis. alv)

Vuokrahinnat Vooninkisali:

Viikko 350 € (sis. alv)
Kuukausi 1400 € (sis. alv)

Ohjeet tilan varaamiseen tai tilavarausten katselemiseen Timmissä

1. Valitse kirjaudu tai selaile tilavarauksia.
2. Valitse Tampereen kulttuuripalvelut.
3. Valitse varauskalenteri.
4. Kirjoita tilojen hakuun Finlayson ja valitse alavalikon ehdottama Finlayson, TR1 ja Vooninkisali.
5. Valitse joko TR1 tai Vooninkisali, tai halutessasi molemmat, ja paina päivitä kalenteri.
Kalenterista näet, milloin tila on vapaana tai varattuna. Lisäksi voit tehdä omia varauksia, jos olet kirjautuneena sisään järjestelmään.

» Timmi-järjestelmä

» Tilapalveluiden yhteystiedot« Takaisin listaukseen