Terveystutka

Kirjautuminen

Jos olet jo rekisteröitynyt Terveystutkan käyttäjäksi, voit kirjautua sisään tunnuksillasi.

(Käyttäjätunnuksena käytetään sähköpostiosoitetta. Salasana on vähintään kahdeksan merkkiä.)
Unohtuiko salasana?

Rekisteröityminen

Palveluntarjoajat voivat ilmoittaa järjestämistään palveluista ja tapahtumista Terveystutkassa. Tietojen tarjoaminen edellyttää rekisteröitymistä. Sähköpostiosoite toimii jatkossa käyttäjätunnuksena. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä ja enintään 20 merkkiä. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen aktivointiviestin.
*
*
*
*
*
*
*

Terveystutka on Tampereen kaupungin hallinnoima verkkopalvelu. Terveyspalveluja ja hyvinvointia edistäviä palveluja järjestävät tahot, kuten järjestöt, voivat ilmoittaa terveys- ja hyvinvointiaiheisista kursseistaan, ryhmistään, vertaistuki-, neuvonta- ja muista vastaavista palveluistaan Terveystutkassa.

Tietojen syöttäminen edellyttää rekisteröitymistä Terveystutkan käyttäjäksi. Palvelun käyttö on maksutonta.

Vastuu sisällöstä

Tampereen kaupunki vastaa omia palvelujaan koskevien tietojen oikeellisuudesta, ajantasaisuudesta ja Terveystutkaan tuottamansa aineiston sisällöstä ja tekijänoikeuksista. Kaupunki ei vastaa muiden palveluntarjoajien tietojen oikeellisuudesta tai ajantasaisuudesta. Kukin palveluntarjoaja vastaa palveluun ilmoittamistaan tiedoista ja siitä, ettei toimitettu materiaali loukkaa tekijänoikeuksia.

Henkilötietojen käyttö

Tampereen kaupunki käsittelee rekisteröityneiden käyttäjien eli palveluntarjoajien henkilötietoja Terveystutkan rekisteriselosteen ja henkilötietolain mukaisesti.

Rekisteriseloste (pdf)

Kriteerit

Terveystutkassa julkaistaan Tampereen kaupungin tuottamien tai ostamien palvelujentarjoajien ja eri järjestöjen palveluja ja tapahtumia.

Yhdistyksen, järjestön tai muun palveluntarjoajan tulee olla maineeltaan ja taustaltaan nuhteeton ja toimia lain edellyttämällä tavalla. Tuottajan tulee kyetä tuottamaan Terveystutkaan syöttämänsä palvelu niillä ehdoilla, joilla tuottaja on palvelun ilmaissut tarjoavansa. Palveluntarjoajan on pidettävä huolta siitä, että Terveystutkassa olevat tiedot ovat asianmukaiset ja korjattava viipymättä muuttuneet tiedot Jos tuottajan palveluissa ilmenee palvelun laatuun, palvelusta annettuun tietoon tai muuhun palvelun saavutettavuuteen olennaisesti vaikuttavia epäselvyyksiä, on ylläpitäjä oikeutettu poistamaan palvelu tai palveluntarjoaja Terveystutka-sivustolta.

Palveluntarjoajan on täytettävä seuraavat ehdot:

  • Palveluntarjoajalla on ko. palvelualaan vaadittava minimikoulutus.
  • Palveluntarjoajan täytyy toimia hyvän tavan mukaisesti.
  • Yksityisen palveluntarjoajan¬†tulee olla Suomessa rekisteröity toiminimen haltija.

Tampereen kaupunki voi poistaa palveluntarjoajan kirjautumisoikeudet Terveystutkaan, jos palveluntarjoaja rikkoo käyttöehtoja tai toimii muuten sopimattomalla tavalla.

Palveluntarjoaja on vastuussa oman käyttäjätunnuksensa salassapidosta sekä mahdollisesta väärinkäytöstä. Palveluntarjoajan tulee ilmoittaa ylläpitäjälle käyttäjätunnuksen tai salasanan katoamisesta.

Ilmoitukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Olen lukenut palvelun käyttöehdot ja hyväksyn ne.*