Kartat ja paikkatieto

Sivuille on koottu sekä kaupunkilaisia että vierailijoita palvelevia linkkejä karttoihin ja muuhun paikkatietoaineistoon. Oikean puolen valikosta löytyvät linkit Tampereen joukkoliikenteen linjakarttoihin.

 

Paikkatietoikkuna

Tampereen kaupunki hyödyntää Maanmittauslaitoksen Paikkatietoikkuna-palvelua omien paikkatietoaineistojensa esille tuontiin.

Alla olevassa karttanäkymässä voit mm. hakea osoitteita koko Suomen alueelta. Hakukenttään kirjoitettavan osoitenumeron tulee olla pelkkä numero, siis ei esim. muotoa 14 - 16 tai 7a.

Hakuesimerkki "Aleksis Kiven katu 14 Tampere"


» Tampereen opaskartta (suuri)
www.paikkatietoikkuna.fi

Alla olevan linkin kautta voit tutustua kaikkeen Tampereen kaupungin Paikatietoikkunassa julkaisemaan aineistoon.

» Tampereen kartat Paikkatietoikkunassa
Sivustosta vastaa: Maanmittauslaitos

Google Maps

Kaupungin kartta- ja paikkatietoaineistoja julkaistaan myös Google Maps -palvelussa. Tiedot haetaan kaupungin tietokannasta, josta löytyvien aineistojen lisäksi kaupungin yksiköt ovat tuottaneet palveluun myös omia karttoja. Näitä karttoja ei oheisen linkin kautta löydä.

Osoitetietojen osalta Google Maps ei ole vielä täysin kattava. Osoitteiden haussa kannattaa käyttää Paikkatietoikkuna-palvelua.

Tampereen paikkatietoja Googlessa

Googlea voi hyödyntää mm. reittihaussa. Reittejä voi hakea katuosoitteilla ja paikannimillä. Reitin alku- ja loppupistettä pystyy siirtämään raahaamalla.

Esimerkki reittihausta (Rautatieasema - Pyynikintori)