Hae
Valikko
a a

Taidetorstai Sara Hildénin taidemuseossa

Julkaistu 12.12.2016 13.18

Aika: 12.1.2017 10.00 – 18.00
Paikka: Sara Hildénin taidemuseo

Tapahtumalaji: Ikäihmiset, Näyttelyt
Pääsymaksu: 8/4 € seniorit ja työttömät 2€
Järjestäjä: Sara Hildénin taidemuseo

Taidetorstai on osa Ikivireät Näsinneulan juurella -tapahtumapäivää, jossa mukana ovat omalla, senioreille suunnatulla ohjelmallaan myös SuperPark ja Särkänniemi.

 

Alkuvuonna Näsinneulan juurella järjestetään kuukausittain senioreille suunnattuja Ikivireitä torstaipäiviä, jolloin senioreille on Särkänniemen alueella tarjolla elämyksiä Sara Hildénin taidemuseon, SuperParkin ja Särkänniemen yhteistyönä. Kuukausittaiset päivät järjestetään torstaisin 12. tammikuuta, 16. helmikuuta ja 16. maaliskuuta.

Taidetorstaina 12.1. Sara Hidénin taidemuseon näyttely Elävä kokoelma esittelee Sara Hildénin säätiön kokoelmateoksia modernismin klassikoista viimeisimpiin uushankintoihin. Kokoelman keskeisistä suomalaisista taiteilijoista esitellään Erik Enroth. Alakerrassa on Sara Hildénin säätiön uusimpia taidehankintoja, kuten Jacob Dahlgrenin, Daniel Jacobyn ja Jyrki Siukosen teoksia. Taidetorstaina senioreille ja työttömille pääsylippu näyttelyyn 2 € ja yleisöopastus klo 14.

Ikivireille päiville ohjelmaa tarjoaa myös SuperPark Särkänniemi liikunnallisella osuudella. Klo 10–13 seniorit saavat SuperPark-lipun huomattavalla alennuksella. Lippu sisältää kaikki SuperParkin aktiviteetit, kuten polkuautoradat, liukumäet, peliareenan, palloilulajit, vaahtomuovialtaan, scootti- ja skeittiparkin sekä trampoliinit. Ohjaajat opastavat asiakkaita välineiden turvallisessa käytössä ja ohjaavat kaikenkuntoisia asiakkaita hauskanpidossa.

Särkänniemessä, Näsinneulan rakennuksessa pääsee vierailemaan Akvaarion vedenalaisessa maailmassa, Planetaariossa katselemassa avaruuden ihmeitä ja Näsinneulan näkötornissa ihailemassa maisemia. Niin kertaliput kuin kaikki elämykset sisältävä Päivälippukin ovat saatavilla senioreille alennettuun hintaan.

Asiakkaat voivat osallistua kaikkiin Senioripäivän aktiviteetteihin tai valita omat suosikkinsa: liput myydään erikseen SuperParkiin, Särkänniemen kohteisiin sekä Sara Hildénin taidemuseoon. Näsinneulan rakennuksessa palvelee lounasaikaan myös Maisemaravintola Välke, josta seniorit saavat lounaan alennettuun hintaan, SuperParkista ja Sara Hildénin taidemuseosta löytyy kahvila.

Liput:

Sara Hildénin taidemuseo: 2 € (norm. 4 €) museon lipunmyynnistä

SuperPark: 9 € (norm. 19 €) SuperParkin lipunmyynnistä

Särkänniemi: Päivälippu 10 € (norm. 19,90 €) sisältää Planetaarion (klo 12), Akvaarion ja Näsinneulan. Yksittäisliput Planetaarioon ja Akvaarioon 5 € / kpl (norm. 10,90–12,90 €) ja Näsinneulaan 3 € (norm. 4,90 €) Näsinneulan ala-aulastaSara Hildénin taidemuseo