Hae
Valikko
a a

Hämeenpuiston puistofiesta

Julkaistu 17.7.2017 16.16

Aika: 13.8.2017 11.00 – 16.00
Paikka: Hämeenpuisto

Tapahtumalaji: Liikunta ja urheilu, Markkinat ja messut
Järjestäjä: Visit Tampere Oy ja Tampereen kaupungin kulttuuri- ja taideyksikkö

Kaupunkitapahtuma Hämeenpuiston Puistofiesta valtaa Hämeenpuiston sunnuntaina 13.8. klo 11–16.

kuva: Hämeenpuiston harjoitellaan tanssia
 

Puistofiesta tuo Hämeenpuistoon erilaisia kaupungin, yritysten ja yhdistysten toimintapisteitä - uusia kokemuksia ja elämyksiä tarjolla! Osa Puistofiestaa on Harrastustori, jossa esitellään syksyllä alkavia harrastuksia.

Ohjelmaa on kolmella lavalla. Päälavalla lapsia viihdyttävät Pikku Papun Orkesteri ja Taikuri Marko. Aikuisten kannattaa bongata kansainvälisestikin keikkailevat folkrock-yhtye Greenrose Faire ja popkanteletar Ida Elina. Päälavalle nousevat myös televisiosta tuttu Danny’s Bollywood Dance Crew ja torvitaiturit Auringonlaskun ratsastajat. Juontajana toimii Simo Frangén.

Etelälavalla Pyhäjärven päässä lavalle nousee Puistokonserttisarjan esiintyjiä, tulevia tamperelaistähtiä: Huojuva komppi, Aimo Laitamo trio, Tammela 33100, Matti ja Verka. Pohjoislavalla Näsinkallion suunnalla nähdään aina tasalta ja puolelta harrastusesityksiä miekkailusta näyttämötaisteluun ja tanssista improvisaatioteatteriin. Lisäksi lavalla esiintyvät Tampereen lapsi- ja nuorisokuoro ja Tampereen ukuleleorkesteri.

Lisätietoa esiintyjistä ja mukana olevista yhdistyksistä Hämeenpuiston Ystävien verkkosivulta:

Hämeenpuiston Ystävät


Jaa: