Hae
Valikko
a a

Lasten Pirkkaset - Pirkanmaan lastenkulttuurikuukausi

Julkaistu 18.1.2017 17.11

Aika: 1.2.2017 – 28.2.2017 0.00
Paikka: Pirkanmaa

Tapahtumalaji: Elokuva, Festivaalit, Kirjallisuus, Kuvataide, Lapset, Liikunta ja urheilu, Musiikki ja konsertit, Näyttelyt, Tanssi, Teatteri, Työpajat
Järjestäjä: kulttuuripalvelut, Pirkanmaan kunnat

Lasten Pirkkaset -lastenkulttuurikuukausi on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain helmikuussa. Kuukauden aikana järjestetään eri taiteenalojen tapahtumia, esityksiä, kursseja, näyttelyitä ja paljon muuta lapsille ja perheille ympäri Pirkanmaata. Kuukauden tavoitteena on tarjota helposti lähestyttävää kulttuuria ja taidetta lapsille ja perheille sekä nostaa esiin kunnissa tehtävää lastenkulttuurityötä.

 

Lasten Pirkkasten teemana on tänä vuonna "leikitään yhdessä". Teemalla halutaan kannustaa sekä lapsia että aikuisia herättämään sisäisen leikkiviettinsä yhdessä. Teeman mukainen kiertävä esiintyjä, Täti Taikakynä, vierailee Pirkanmaan kunnissa levittämässä leikki-iloa.

Tänä vuonna leikkimässä on yhteensä 16 kuntaa: Akaa, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Punkalaidun, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi. Tapahtumalistaus löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta:

www.tampere.fi/lastenpirkkaset
Myös paperista esitettä on jaossa ympäri Pirkanmaata esimerkiksi kirjastoissa ja muissa kulttuurikohteissa. Tapahtumiin on vapaa pääsy ellei toisin ilmoiteta.

Heittäydy siis leikkiin, leikitään yhdessä!


Jaa: