Facebook RSS
Tampereen taidemuseo
Tampereen taidemuseo
 

Tampereen taidemuseo


Yleisöopastukset sunnuntaisin klo 15!

 

Vähän värejä mutta paljon tunnettaMinulle maalaus on tila, jossa voimme olla yhtä aikaa elossa ja kuolleita. Se on aika, jossa ei ole vielä tai enää merkityksiä, käsitteitä, sanoja tai tottumuksia. Tämän tyhjyyden näen pohjimmaisena kerroksena kaiken taustalla. Haluan kaivaa sen esiin kuvillani ja ohjata huomion olemassaolon itseisarvoon, joka löytyy joka hetki kaiken alta, sanojen ja elämäntarkoitusten alta. - Reima Nevalainen

» Lue lisää näyttelystä 

Muumilaakso ja taidemuseo yhteislipulla

Tampereen taidemuseon Muumilaakso sijaitsee taidemuseon alakerrassa ja museoihin on saatavissa myös yhteislippu. Seikkaillen kotiin -näyttelyyn on koottu mielenkiintoinen kokonaisuus Tove Janssonin alkuperäisteoksista. Näyttelyn helmi on tietenkin upea kolmiulotteinen Muumi-Talo! Esillä myös ennennäkemättömiä teoksia.

Avoinna
Taidemuseo ja Muumilaakso ovat avoinna ti - pe klo 9-17 ja la - su klo 10-18. Taidemuseo on suljettu näyttelyvaihtojen aikana.

Liput 2016
Aikuiset 8 €, lapset (3-16 v.), eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja opiskelijat 3 €, alennuslippu 5 €, lapset alle 3 v. ja sotaveteraanit maksutta.
Perhelippu (2 aikuista ja 1-4 lasta) 15 €.
Yhteislippu Taidemuseoon ja Muumilaaksoon: 10/4 €, alennuslippu 6 €, perhelippu 22 €.

Perjantai-iltapäivisin klo 15-17 vapaa pääsy Taidemuseoon ja Muumilaaksoon!


Kuva: Jari Kuusenaho

<
päivitetty: 25.8.2016
Nyt
Tutustu Tampere-talon uusiin taideteoksiin
Tiedotteita:

Katso Vuoden
nuori taiteilija -haastattelut!


www.vnt.fi