Facebook RSS
Tampereen taidemuseo
Tampereen taidemuseo
 

Tampereen taidemuseo
 

Tule nauttimaan aurinkoisista, värikkäistä ja elämäniloisista maisemista, kaupunkinäkymistä ja henkilökuvista!


Museon yläkerroksessa esiteltävän ranskalaisen Musée Regards de Provence -taidemuseon liki 80 teoksen kokonaisuuden pääpaino on 1800-luvun loppupuolen taiteessa ja modernismissa, mutta mukana on myös joitakin varhaisempia teoksia ja orientalistisia aiheita. Museon keskikerroksessa on esillä noin 50 maalauksen kautta kotimaisten taiteilijoiden Välimeren rannoilta, myös meren eteläpuolisilta alueilta, peräisin olevia aiheita 1800-luvun alusta 1940-luvulle.

» Lue lisää näyttelystä: » Tutustu näyttelyn tapahtumiin:

Musée Regards de Provence -museon johtaja Adeline Granerau toivottaa tervetulleeksi näyttelyyn:

 

Muumilaakso ja taidemuseo yhteislipulla

Tampereen taidemuseon Muumilaakso sijaitsee taidemuseon alakerrassa ja museoihin on saatavissa myös yhteislippu. Seikkaillen kotiin -näyttelyyn on koottu mielenkiintoinen kokonaisuus Tove Janssonin alkuperäisteoksista. Näyttelyn helmi on tietenkin upea kolmiulotteinen Muumi-Talo! Esillä myös ennennäkemättömiä teoksia.

Avoinna
Taidemuseo ja Muumilaakso ovat avoinna ti - pe klo 9-17 ja la - su klo 10-18. Taidemuseo on suljettu näyttelyvaihtojen aikana.

Liput 2016
Aikuiset 8 €, lapset (3-16 v.), eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja opiskelijat 3 €, alennuslippu 5 €, lapset alle 3 v. ja sotaveteraanit maksutta.
Perhelippu (2 aikuista ja 1-4 lasta) 15 €.
Yhteislippu Taidemuseoon ja Muumilaaksoon: 10/4 €, alennuslippu 6 €, perhelippu 22 €.

Perjantai-iltapäivisin klo 15-17 vapaa pääsy Taidemuseoon ja Muumilaaksoon!


Kuva: Jari Kuusenahopäivitetty: 16.5.2016
Nyt