Tapahtumakalenteri 2015

 


Syksy 2015

”Amuri Elää 2015” tapahtuma 17.9.2015 klo 12-16

TIEDOTE Elonpolkuja verkoston yhdistyksille ja yritysyhteistyö-kumppaneille

Arvoisa yhteyshenkilö / yhteistyökumppani Ikäihmisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen Elonpolkuja verkosto järjestää alueellisen ”Amuri Elää 2015” tapahtuman torstaina 17.9.2015 klo 12-16 uudessa Väinö Linnan puistossa.

17.9.2015 torstaihin suunniteltu tapahtuma on suunnattu ikäihmisille, heidän omaisilleen, lapsiperheille sekä Teille jäsenyhteisöt ja yhteistyökumppanit jotka haluatte osallistua kansalaisyhteiskunnan vahvistamiseen ja sukupolvien välisen sillan rakentamiseen, ilmaisen ainutlaatuisen ”Amuri Elää 2015” tapahtuman merkeissä.
- Elonpolkuja verkoston hengen mukaisesti ”Amuri Elää 2015” tapahtuma on maksuton.

- Yhteisönne, yhdistyksenne tai yrityksenne on tervetullut mukaan tapahtumaan, jossa voitte esitellä toimintaanne sekä jakaa esitteitä, materiaalia ja myydä tuotteitanne.
Voitte myös järjestää ohjelmaa sopivaksi katsomallanne tavalla oman erikoisalaanne liittyen. 70 x 120 cm kokoiset vesivaneriset esittelypöydät, jotka sijoitetaan Väinö Linnan puistoon ovat maksuttomia. Voitte myös käyttää omia pöytiä ja katoksia.

- Jokainen osallistuva yhteisö lahjoittaa ilmaista esittelypaikkaa vastaan arpajaispalkintoja.
Arpajaiset Väinö Linnan puistossa järjestää Huusholli, lasten leikkitoimintakeskus Hämeenpuistosta. Arpajaisten tuotto menee lyhentämättömänä Huushollin lasten hyväksi.

Tapahtuman alustavat tavoitteet

- Tavoitteena on saada yhdistykset, yhteisöt ja yritykset, kaikki mukaan yhteiseen tapahtumaan. Tavoitteena on myös tehdä Elonpolkuja verkostoa tunnetuksi ydinkeskustan ja Amurin alueella. Järjestää ikäihmisille, heidän omaisilleen, lapsiperheille sekä Teille arvoisat yhteistyökumppanit jotka haluatte osallistua kansalaisyhteiskunnan vahvistamiseen ja sukupolvien välisen sillan rakentamiseen, ilmainen ainutlaatuinen ”Amuri Elää 2015” tapahtuma.

”Amuri Elää 2015” tapahtuman suunnittelee 12 - 15 hengen Elonpolkuja verkoston tapahtumatyöryhmä, jonka yhteistyökoordinaattorina toimii suunnittelija Pekka Pälmä ikääntyvien hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen Elonpolkuja yhteistyöverkostosta.

Alustava – täydentyvä sisältösuunnitelma
- Yhteistyökumppaneiden tuote-esittelyitä, myyntipöytiä, leivonnaisia, käsitöitä. Ikäihmisille ja lapsille yhteisiä ja tehtävärasteja, liikuntaa ja leikkiä, sekä Elonpolkuja verkoston harrastusryhmien esittämää SIRPALEOHJELMAA

Lisätietoja: Pekka Pälmä pekka.palma@tampere.fi

06.10.2015 ”Kohti itsenäistä vanhuutta” –seminaari Koukkuniemen Juhlatalo auditorio

10.10.2015 Alueellinen tapahtuma II – Teisko-Aitolahti tapahtuma Kämmenniemen koulu

Syksyn päivämäärät ovat alustavia