Venepaikat

Uuden venepaikan hakeminen

Venepaikkaa voi hakea alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Hakemukseen on laitettava hakijan nykyinen (hakuhetkellä voimassa oleva) kotiosoite.

HUOM! Naistenlahteen ei vuokrata uusia venepaikkoja veneilykaudella 2015 kaasuputkityömaan takia.

Tutustu ennen hakemuksen täyttämistä Tampereen kaupungin venepaikkojen vuokrausehtoihin (hakemuksen alla). Venepaikan jälleenvuokraaminen on kielletty ja voi johtaa venepaikan menettämiseen.

» Venepaikkahakemus
https://palvelut2.tampere.fi/e3/lomakkeet/9822/lomake.html

Venepaikkojen vuokrausehdot (pdf, 13 kt)

Tietosuojaseloste, kaupungin vuokravenepaikkoja internet-lomakkeella hakeneiden yhteystietorekisteri (pdf, 10 kt)

Venepaikkahakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Uudesta venepaikasta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostilla tai puhelimitse. Suosituimpiin rantoihin ja satamiin saattaa joutua jonottamaan pidemmän aikaa, siksi on tärkeää, että perut hakemuksesi, jos et tarvitse paikkaa.

Venepaikan vaihtaminen

Venepaikkaa voi vaihtaa vain perustellusta syystä, esimerkiksi jos veneen koko muuttuu tai veneen haltijan asuinpaikka vaihtuu. Lisäksi aikaisempi venepaikkamaksu on oltava kunnossa.

Tietojen muutokset

Alla olevan linkin kautta löytyvällä lomakkeella voit ilmoittaa venepaikasta luopumisesta, muuttuneet yhteystiedot sekä veneen ja venepaikan tiedot laskutusta varten.

» Muutosilmoituslomake
Kaupungin vuokravenepaikkojen asiakastiedot
Sivustosta vastaa: Tampereen kaupunki

Venepaikkasopimuksen jatkaminen

Venepaikkaa ei tarvitse hakea uudelleen joka vuosi. Lasku venepaikasta lähtee automaattisesti, jos edelliskauden lasku on maksettu ja laskutusosoite on ajantasalla.

Osoitteenmuutoksista, veneen tietojen muutoksista ja venepaikasta luopumisesta on ilmoitettava alla olevaan puhelinnumeroon tai ylläolevalla sähköisellä muutosilmoituslomakkeella.

Venepaikat
puhelin 040 801 6220