Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut

Katso myös

Tampereen tapahtumatoimisto on koonnut kattavan tapahtumatuottajan oppaan ja muuta hyödyllistä materiaalia sivuillensa. Tutustu!

Tukea kulttuurille

Tampereen kaupunki tukee vuosittain satoja tapahtumia ja kymmeniä kulttuuritoimijoita.

Tuotantotuella tapahtumaa tekemään

Kulttuuripalvelut jakaa vuosittain yli 50 000 € edestä pieniä raha-avustuksia Tampereella järjestettävien tapahtumien kulujen kattamiseen. Hakuaika on jatkuva, eikä hakijan tarvitse olla yhdistys.

» Lue lisää.

Tampereella on tilaa taiteelle

Kulttuuritilamme ympäri kaupunkia tarjoavat estradin isoille ja pienille tapahtumille. Tapahtumia järjestettäessä tilat ovat edullisia tai maksuttomia. Tarjoamme myös näyttelytiloja taiteilijaryhmille hakujen kautta.

» Lue lisää.

Toiminta-avustukset yhdistysten perustoiminnan tukijana

Rekisteröityneet yhdistykset voivat hakea vuosittain tukea perustoimintaansa sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunnalta. Hakuaika on vuodenvaihteessa. Lue lisää myöntämisperiaatteista.

» Lue lisää tuen myöntämisperusteista.

Taide ammattina? Hae stinpendiä!

Tamperelaiset ammattitaiteilijat voivat hakea vuosittain stipendejä työskentelyyn, näyttelyiden järjestämiseen ja jatkokouluttautumiseen sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunnalta. Hakuaika on vuodenvaihteessa.

» Lue lisää.

Kulttuurikummien avulla taidot teräväksi

Kokouskäytänteet tai projektinhallintataidot päivittämisen tarpeessa? Tamperelaisista kovan luokan kulttuuriosaajista koostuva Kulttuurikummit ry auttaa paikallisia yhdistyksiä parantamaan toimintaansa mm. liiketoiminnan ja johtamiskäytäntöjen saralla.

» Lue lisää yhdistyksen sivuilta.

Nuori nainen rokkaa Näsinlinnan terassilla Katekismus Rokkasi Näsilinnan Y-festivaaleilla 2012. Festivaali oli yksi tukemistamme tapahtumista.