Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut

Vanhan kirjastotalon saavutettavuus

Osoite

Keskustori 4, Tampere

Kulkuyhteydet

Vanha kirjastotalon sijaitsee teatterin vieressä Keskustorin laidalla. Paikalle pääsee kaikilla Keskustorilla pysähtyvillä busseilla, sekä pyöräillen, kävellen ja autolla. Kirjastotalon eteen saa ajaa taksilla.

Pysäköinti

Kirjastotalon lähin pysäköintialue on Frenckelin parkkipaikka. Pysäköidä voi myös P-Hämppiin. Parkkipaikat ovat maksullisia. Erillisiä inva-paikkoja ei valitettavasti ole. Kirjastotalon eteen saa ajaa taksilla. Pyörät voi pysäköidä ja lukita talon teatterinpuolella olevaan pyöräparkkiin.

Esteettömyys

Vanhan kirjastotalon pääsisäänkäynnillä on pitkät portaat. Liikuntaesteisten sisäänkäynti sijaitsee rakennuksen teatterinpuoleisella sivustalla. Ovesta pääsee ovikelloa soittamalla. Virastomestari saapuu ovelle vastaan ja ohjaa hissiin.

Kaikki rakennuksen sisällä olevat tilat ovat esteettömiä. Rakennuksessa on hissi, joka on tarpeeksi leveä ja ovet aukeavat itsestään.

Musiikkisalin lavalle nousemista varten voi lainata alumiinivalmisteisen rampin. Apua voi pyytää virastomestareilta.Wc:t

Talon wc-tilat sijaitsevat toisessa kerroksessa. Liikuntarajoitteisten wc-tilat sijaitsevat talon pohjakerroksessa (kulku hissillä)

.

Opaskoirat

Opas-, avustaja- ja kuulokoirat ovat tervetulleita kulttuurikeskukseen.Henkilökunta

Vanhalla kirjastotalolla työskentelee virastomestari. Virastomestarin löydät pääovien luota talon toisen kerroksen aulasta. Virastomestarit tavoittaa numerosta 03 5656 6182.Induktiosilmukka

Vanhan kirjastotalon tiloihin ei ole asennettu induktiosilmukkaa.Lainattavat apuvälineet

Tiloissa ei ole lainattavia apuvälineitä.