Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut

Kulttuuripalvelujen toimiston saavutettavuus

Osoite

Pantin talo, 3. Krs. Puutarhakatu 11, Tampere

Sisäänkäynti

Puutarhakadulta Panttilainakonttorin ovesta suutariliikkeen vierestä. Lyhyen käytävän päässä vasemmalta löydät hissin ja portaat kolmanteen kerrokseen.

Kulkuyhteydet
Kulttuuripalveluiden toimisto sijaitsee kiven heiton päässä Keskustorilta. Paikalle pääsee kaikilla Keskustorilla pysähtyvillä busseilla sekä pyöräillen ja kävellen.
Pysäköinti

Talon sisäpihalla on 30 minuutin maksuttomia kiekkopaikkoja pikaista käyntiä varten. Pidempiaikaisia maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy kadun varrelta sekä Frenckelin pysäköintipaikoilta.

Esteettömyys

Puutarhakadun toimisto ei valitettavasti ole täysin esteetön. Puutarhakadun etuovesta tultaessa on 2 kiviporrasta, sekä yhteensä 3 ovea, jotka täytyy avata itse. Pyörätuolin kanssa toimistolle pääsee avustajan kanssa rakennuksen sisäpihalta takaovesta. Eteisessä ja käytävällä on korkeahkot kynnykset. Toimisto sijaitsee kolmannessa kerroksessa. Talossa on leveä hissi, jonka ovet aukeavat itsestään.

Wc:t

Toimistotiloissa on wc-tiloja, myös liikuntaesteisille.

Opaskoirat

Opas-, avustaja- ja kuulokoirat ovat tervetulleita toimistolle. Myös lemmikkieläimet voi ottaa mukaan asioinnin ajaksi.

Henkilökunta

Kulttuuripalveluiden asiakaspalvelu sijaitsee lasioven takana kolmannessa kerroksessa. Tarjolla on esitteitä sekä henkilökohtaista neuvontaa. Soita ovikelloa.

Induktiosilmukka

Tiloihin ei ole asennettu induktiosilmukkaa.

Lainattavat apuvälineet

Toimistolla ei ole lainattavia apuvälineitä.