Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut

Haiharan taidekeskuksen saavutettavuus

Osoite

Haiharankatu 30, Tampere.


Bussi

Kartanoalue sijaitsee aivan bussilinjan nro 10 päätepysäkillä Kaukajärvellä. Katso aikataulut Repa Reittioppaasta.

Auto

Tampereen keskustasta tultaessa ajetaan suoraan Kalevantietä ja Messukyläntietä noin 6 kilometriä, käännytään 9-tien ylikulun jälkeen valoristeyksestä oikealle Juvankadulle. Noin 500 metrin kuluttua tulee valoristeys, josta käännytään vasemmalle Keskisenkadulle. Noin 600 metrin kuluttua käännytään oikealle Haiharankadulle. Kadun päässä oikealla puolella sijaitsee Haiharan kartanoalue.

P

Kartanolla on oma parkkialue. Parkkipaikkoja on myös Haiharankadun päässä ennen kartanoaluetta kadun oikealla puolella. Parkkipaikalla ei ole erillisiä invapysäköintipaikkoja.

Esteettömyys

Päärakennuksen pääsisäänkäyntiin asennetaan pyynnöstä siirrettävä luiska. Avustaja tarvitaan. Luiskaa voi tiedustella etukäteen vahtimestarilta numerosta puh. 050 351 6441.

Tallirakennukseen on esteetön pääsy alakertaan (avustaja tarvitaan) mutta ei yläkertaan.

Kahvioon ja Runebergin mökkiin ei ole esteetöntä sisäänkäyntiä.

Kerrokset

Tallirakennuksessa on kaksi kerrosta. Toiseen kerrokseen kulku ainoastaan portaita pitkin. Muut rakennukset ovat yksikerroksisia.

Wc:t

Päärakennuksessa on sekä naisten että miesten wc. Erillistä inva-wc:tä ei ole.

Opaskoirat

Opas-, avustaja- ja kuulokoirat ovat tervetulleita tiloihin.

Henkilökunta

Näyttelyiden aukioloaikoina näyttelynvalvojat auttavat mielellään asiakkaita. Muina aikoina apua on mahdollista saada vahtimestarilta erikseen sopimalla. Vahtimestarin tavoittaa numerosta 050 351 6441. Kahvion aukioloaikoina kahvion henkilökuntaa voi pyytää apuun.

Induktiosilmukka

Tiloissa ei ole induktiosilmukkaa.

Lainattavat apuvälineet

Tiloissa ei ole lainattavia apuvälineitä.