Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut

Lisätiedot

Niina Niiniluoto
koordinaattori
050 364 6134
etunimi.sukunimi@tampere.fi

Haluatko tuoda toimintaa Rullaan?

Rulla on avoin tila lastenkulttuurille. Jos sinulla on esitys, näyttely, tapahtuma tai työpaja, jonka haluaisit tuoda Rullaan, otathan rohkeasti yhteyttä!

Lastenlava

Keväästä 2011 alkaen Rullassa on toiminut myös lasten oma estraadi, Lastenlava, joka on avoin tila erilaisille lasten esityksille. Rulla tarjoaa esiintyjille esiintymispaikan, tekniikan sekä tiedotusapua.

Esiintymisaikoja voi varata käyttöön Rullan aukioloaikoina. Ajat sovitaan aina Rullan työntekijöiden kanssa. Rulla lisää sovitut esiintymiset tapahtumakalenteriinsa ja tiedottaa niistä osana muuta tapahtumatiedotustansa. Päävastuu esityksen ilmoittelusta jää esiintyjäryhmälle. Esiintyjät vastaavat myös esitykseen liittyvistä järjestelyistä itsenäisesti. Esiintyminen lavalla on maksutonta. Lavalle pääsee myös pyörätuolilla.

Lasten lavatoiminnalla pyritään vahvistamaan lasten osallisuutta sekä luomaan mahdollisuuksia itseilmaisuun. Esitysten toivotaan antavan lapsille kipinää esiintymisharrastusten aloittamiseen.

Tekniset tiedot

Mitat ja rakenne:
Syvyys n. 3m
Leveys n. 5m
Korkeus 4m+
Luiskat molemmin puolin lavaa
Lattia muovimattoa

Katsomo:
Katsomossa on tilaa n. 100 hengelle. Tilan määrä riippuu kuitenkin näyttelystä, joka voi rajata katsomotilaa radikaalistikin. Katsomon koko varmistetaan aina henkilökunnalta. Edessä istuinpatjoja lapsille, takana penkkirivejä.

Tekniikka:
Muunneltava näyttämövalaistus (tila pimennettävissä)
Monilinjainen vahvistin + PA-kaiuttimet + johdot
Laulumikrofoni 1 kpl
Äänimaisemageneraattori (mahdollisuus saada sopiva äänimatto erilaisiin tunnelmiin, luonnon ääniin, säätiloihin sekä ääniefektejä)

Muu varustelu:
JVC Boom blaster -soitin: cd, usb, mp3 ja iPod -toistolla
7-oktaavinen laadukas sähköpiano
Mikrofoniteline
Videotykki ja valkokangas
Penkkejä
Pöytiä
Kankaita