Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut

Lastenkulttuurikeskus Rulla

Finlaysoninkuja 6
040 824 9118
rulla@tampere.fi

Olemme kesätauolla! Avaamme jälleen la 5.8. klo 11.

Avoinna:
to–pe klo 9–14
la–su klo 11–16
(ryhmille ma–ke
klo 9–15
ennakkovarauksella)

Vapaa pääsy!

Rulla Facebookissa

Näyttelyt

Rullassa järjestetään säännöllisesti lapsille suunnattuja näyttelyitä, joissa sukelletaan eri taiteenalojen maailmaan näkemällä, kokemalla ja kokeilemalla. Vaikka näyttelyt ovat toiminnallisia, on näyttelytilassa aina noudatettava Rullan sääntöjä ja kohdeltava näyttelyesineitä varoen.

Näyttelyt ovat avoinna sekä ryhmille että vapaa-ajan kävijöille. Ryhmien on aina varattava aika näyttelykierrokselle. Varausohjeet löytyvät sivulta ryhmille >>

Kevään 2017 näyttelyt

8.4. - 4.6. Piipa Toivosen Tehtäväkirja

Näyttelystä löytyvää papiljottiteosta voi muokata

Olet ehkä jo harjoitellut labyrintin tekoa tehtäväkirjaan? Oletko löytänyt ja yhdistänyt parit tai etsinyt seitsemän eroavaisuutta kuvista? Tuttuja juttuja!

Tehtäväkirja-näyttelyssä tehtävät ovat ottaneet ohjat omiin käsiinsä ja hypänneet ulos kirjan sivuilta. Hyppää pulmien sekaan ja pidä hauskaa!

Näyttelyn on suunnitellut ja toteuttanut Piipa Toivonen.

Avajaisipäivän ohjelmassa on pientä tarjoilua sekä Piipan vetämä Siivet-työpaja.

Ryhmät voivat varata ohjatun näyttelykierroksen sähköisen järjestelmän kautta. Varaaminen alkaa 6.4. klo 14 sivulla Ryhmille.

Syksyn 2017 näyttelyt

5.8. - 1.10. Toiveretki - Suomalais-arabialainen näyttely

Kuvittaja Sanna Pelliccionin ja kirjailija Katri Tapolan saman nimisen kirjaan perustuvassa näyttelyssä tutustutaan suomalaiseen ja arabialaiseen maailmaan. Tuotanto Vantaan lastenkulttuurikeskus.

14.10. - 17.12. Metsänpeitto

Tarinoita myyttisestä suomalaisesta metsästä ja jännittäviä hetkiä tarjoaa Rullan itse tuottama, toiminnallinen näyttely.