Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut

Tampere yhdessä -pienhankkeet 7

Pirkanmaan liitto on on hyväksynyt seuraavan kokonaisuuden: Tampere yhdessä -pienhankkeet 7. Seitsemäs kokonaisuus on sarjassaan viimeinen.

Molempien pienhankkeiden toteutusaika oli 1.1.–30.6.2013.

Hiljainen polku Viinikassa/Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä

Pienhankkeessa rakennettiin Viinikan puistoalueelle mietiskelytauluin varustettu polku. Taulujen sisällöstä ovat vastanneet Tampereen Normaalikoulun kuvaamataidon eri-ikäiset oppilaat. Hiljainen polku on tarkemmin esittelyssä Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän omilla sivuilla.

Hiljainen polku Viinikan puistoissa on kuuden taulun kokonaisuus. Tampereen Normaalikoulun kuvaamataidon oppilaat ovat toteuttaneet tauluihin sisältöä. Kuva: Miika Saari

Tervetuloa meille!/Kotipirtti ry

Pienhankkeessa on järjestetty kuluvan vuoden aikana Kotipirtin palvelutalolla kuukausittaisia tapahtumia. Kotipirtillä järjestettiin tuen avulla La Flamman tulishow, taikuriesitys, musiikkihetki, kehitysvammateatteri La Stradan esitys Käytöskukkasia ja Samba Roseiran sambakulkue.

Kuvassa La Flamman tulishow Kotipirtin palvelutalon edustalla La Flamma esiintyi Kotipirtin pihalla 28.2.2013. Kuva: Kaija Kallinen/Kotipirtti ry