Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut

Tampere yhdessä -pienhankkeet 6

Pirkanmaan liitto hyväksyi rahoitettavaksi Tampere yhdessä -pienhankkeet 6 -nimisen projektikokonaisuuden loppuvuonna 2012. Projektikokonaisuuden toteutusaika on 1.7.2012–31.12.2012.

Kuurosokeiden tiedotushanke Dialogi/Suomen kuurosokeat ry

Hankkeessa tiedotettiin kuurosokeudesta kaikille hervantalaisille Hervannan kauppakeskus Duossa kuutena päivänä syys-joulukuussa 2012.

Makkaraa ja minigolfia/Pirkanmaan Sininauha ry

Hankkeessa tavoitteena oli poistaa Sininauhakodin asukkaita kohtaan syntyneitä ennakkoluuloja ja nostaa kaukajärveläisten yhteisöllisyyttä.

Kulttuuri kuvina/Videootit ry

Hankkeessa aktivoidaan maahanmuuttajia ja saatetaan heidän äänensä kuuluville. Pienhankkeessa syntyi valokuvanäyttely, joka oli esillä yleisölle rasismin vastaisella viikolla keväällä 2013.

Kuvassa valokuvausstudio


Hervannan juttelutori/Yhdessä selviytymisen tuki ry

Pienhankkeessa pyrittiin ehkäisemään yksinäisyyttä ja syrjäytymistä Hervannan kauppakeskus Duossa järjestetyllä juttelutoiminnalla. Kaiken kaikkiaan juttelutoiminnassa syntyi syksyn aikana yli 1 000 keskustelua. Juttelutorin ohessa oli myös muuta ohjelmaa, kuten kuorolaulua, muistitestejä ja tuolijumppaa.

Kuvassa Juttelutori Juttelutori järjestettiin Hervannassa syksyllä 2012. Kuva: Katja Kekki/Yhdessä Selviytymisen Tuki ry